GRAN VICTÒRIA DE L’AP DENTAL VENDRELL EN EL PRIMER PARTIT DEL PLAY-OUT.

Si els vendrellencs guanyen el proper dissabte, es mantindran una temporada més a Copa Catalunya.

L’equip taronja va aconseguir una gran victòria, en el que era el primer partit de la promoció de permanència a Copa Catalunya. Els del Vendrell van superar per 56-78 al CN Terrassa i s’avancen 1-0 en el play-out per mantenir la categoria, recuperant el factor pista. Un nou triomf el proper dissabte a Coma-ruga, certificaria la permanència.  Els de Manel Espallargas van ser molt superiors al seu rival, dominant totalment el joc interior i agafant una còmode avantatge que no deixarien en tot el partit.

El partit va començar igualat, els dos equips es jugaven molt i això es notava en el joc, 8-7 als sis minuts de joc. A partir d’aquí, la situació va canviar totalment, els del Baix Penedès van començar a jugar amb els seus pivots, molt superiors als del conjunt terrassenc i dominant el rebot, amb JJ Miguel i Marc Molina com a protagonistes, recolzats per una defensa intensa, van clavar un parcial de 0-13 que deixava un 8-20 al final del primer quart.

El segon període va continuar igual, superioritat dels vendrellencs, davant un Terrassa perdut que no podia aturar l’efectivitat dels visitants, els bons minuts de Josep Agustí en atac i la bona defensa del Vendrell, amb un JJ Miguel insuperable, deixaven un nou parcial de 8-16, que significava el 16-36 a quatre minuts del descans. Al qual s’arribava amb un 25-46, després de dos triples vendrellencs, que feien gaudir a la nombrosa afició visitant, davant un rival molt tocat.

A la represa, els del Vallès Occidental van sortir amb una defensa pressionant, que va travar l’atac dels del Vendrell, les pèrdues de pilota visitants, facilitaven el parcial de 15-4 favorable als locals, que els acostava fins el 40-49 a quatre minuts de tancar el tercer quart. De tota manera, novament, la defensa dels taronges tallava la reacció vallesana, domini absolut del rebot, amb un JJ Miguel que va capturar 17 i un Alan Crabtree que n’agafaria 12 i aprofitant el bon percentatge en els tirs lliures, 24/29 al llarg del matx, i els triples d’Alejandro Cereto, el nou parcial de 0-13 deixava el marcador allà on era 40-62, al final del tercer període.

L’últim quart va ser de tràmit, amb un conjunt vendrellenc que es va limitar a mantenir l’avantatge en el lluminós, sense cap reacció dels locals, que veien com a manca de cinc minuts pel final, el marcador assenyalava un 47-73 del tot definitiu. Ara, caldrà repetir el mateix partit el proper dissabte, a les sis a Coma-ruga, per lligar definitivament la permanència.

Pel Vendrell van jugar: Boada (8), Crabtree (4), Cereto (17), Molina (9), Miguel (12), Agustí (14), Bayod (7), Estela-Thompson (2), Rovirosa (5), Nieto i Cuscó.

Parcials: 8-20, 17-26 (25-46), 15-16 (40-62), 16-16 (56-78).

Foto terrassa

El sènior femení tanca la temporada amb una derrota

El sènior femení jugava aquest passat dissabte l’últim partit de la temporada, les vendrellenques perdien, per un ajustat 57-59, davant l’equip de La Selva. Les de Xavi Jané, finalment, han acabat en la desena posició a la tercera catalana, amb un balanç de 15 gunayats i 15 perduts.