L’AP DENTAL VENDRELL TANCA LA LLIGA GUANYANT, ABANS DE JUGAR EL PLAY-OUT.

Els vendrellencs s’enfrontaran al CN Terrassa, en l’eliminatòria per la permanència.

El conjunt taronja va acabar la lliga regular, amb bones sensacions, de cara al play-out que disputaran a partir del proper cap de setmana. Els del Vendrell van derrotar per 77-74, després d’una pròrroga, al Barberà i han acabat en la catorzena posició amb un 10-20 de balanç, que els obliga ha disputar una promoció de permanència, amb el factor pista en contra, per mantenir-se a la Copa Catalunya.

El rival dels vendrellencs en el play-out serà el CN Terrassa, onzè classificat del grup 1, en una eliminatòria fixada al millor de tres partits. El bon joc mostrat pels de Manel Espallargas en els darrers partits, els fa ser optimistes, de cara als transcendentals partits que venen.

El matx davant el Barberà era de tràmit, cap dels dos equips s’hi jugava res, però, es va jugar amb un ritme molt alt i amb una gran intensitat; les pèrdues de pilota dels locals, una constant tot el partit, va donar la iniciativa als visitants, encara que els triples d’Alejandro Cereto i Alan Crabtree, igualaven 20-20, el marcador, a la fi del primer quart.

En el segon període, va continuar la mateixa tònica, intercanvi de cistelles, amb un equip vallesà que dominava el rebot, encara que els del Baix Penedès, arribaven dominant 40-36 al descans, després de guanyar 20-16 aquest segon parcial.

A la represa, el Barberà va canviar a defensa zonal, encara que els vendrellencs van saber atacar-la amb una gran circulació de pilota que els donava un 48-40; els del Vallès Occidental, però, reduïen la diferencia fins el 56-52 del final del tercer quart.

L’últim període, va estar molt igualat, amb les defenses més intenses, costava anotar amb regularitat i es va arribar a un final de partit molt ajustat. Amb 66-64 i 33 segons per jugar-se, els taronges van exhaurir la possessió, deixant 7 segons al seu rival en el darrer atac, els de Barberà del Vallès ho aprofitaven per anotar una cistella en el l’últim segon que empatava 66-66 el marcador, que donava pas a una pròrroga.

En el temps extra, els del Vendrell van portar la iniciativa, una cistella del pivot JJ Miguel i un triple de Crabtree donaven un 71-68 als seus, els visitants no es rendien i replicaven amb dos triples consecutius que deixaven un 75-74 a 38 segons de la fi; en el darrer atac local, Alejandro Cereto anotava una cistella que significava el 77-74 a 11 segons de la botzina final. L’última possessió era pel Barberà, que va llençar un triple, ben puntejat per la defensa vendrellenca, que no va entrar, que donava el triomf als taronges. Diumenge primer partit de la promoció de permanència a la pista del CN Terrassa.

Pel Vendrell van jugar: Boada (7), Crabtree (19), Cereto (18), Molina (5), Bayod (6), Agustí (7), Miguel (10), Rovirosa (5), Cuscó, Estela-Thompson i Nieto.

Parcials: 20-20, 20-16 (40-36), 16-16 (56-52), 10-14 (66-66), 11-8 (77-74).

Vendrell - Barberà 04

El sènior femení cau en l’últim desplaçament de la temporada.

El sènior femení perdia per 71-56 a la pista del TGN Bàsquet B, en el que era el darrer desplaçament de la temporada, tancaran la lliga dissabte vinent. Les taronges van patir la manca d’efectius a la pista del quart classificat de la tercera catalana.