GRAN VICTÒRIA DE L’AP DENTAL VENDRELL QUE ELS ALLUNYA DEL DESCENS DIRECTE.

La permanència directe encara és possible després del triomf, 71-87 a la pista del Gavà.

Pas de gegant de l’equip taronja per tal d’allunyar-se definitivament dels descens directe,gràcies a la victòria per 71-87 a la pista del Gavà, que els deixa a dos victòries, que són tres per l’average, del Ploms Salle-Reus, equip que marca els llocs de descens, a manca de sis jornades pel final.

Va ser una jornada rodona, amb la derrota de pràcticament tots els rivals directes dels vendrellencs, que ara mateix es troben a dos victòries de les places de salvació directe i tot és possible d’aquí al final.

Els d’Anna Busquet, dirigits aquest passat dissabte pel segon entrenador Marc Naval, van fer un dels millors partits de la temporada jugant un gran bàsquet, derrotant a domicili, un rival directe com és el Gavà, que es va veure superat en tot moment.

Els locals van començar portant la iniciativa (10-5 als 4 minuts de joc), però, ràpidament es va veure un Vendrell motivat, que amb un parcial de 0-11, capgirava 10-16 el marcador, i dominava per 14-21 al final del primer quart.

En el segon període, un nou parcial favorable als del Baix Penedès, del 18-21 es va passar al 20-32, trencava el partit, amb una superioritat total dels pivots vendrellencs, JJ Miguel, Alberto Bayod i Marc Molina monopolitzaven el joc i no podien ser aturats pels locals, que veien com al descans cedien per 25-41.

A la represa el Gavà va sortir amb més intensitat defensiva, els del Vendrell, però, es mantenien molt concentrats, amb una bona circulació de pilota i el domini dins la zona, de nou, del pivot JJ Miguel, 28 punts i 36 de valoració,  mantenien l’avantatge 34-49 dels visitants a l’equador d’aquest tercer quart; s’arribava amb bones sensacions i amb el marcador 45-60 a manca del darrer quart.

En l’últim període, onze punts consecutius del vendrellenc Marc Rovirosa, tallaven qualsevol intent de remuntada de l’equip del Baix Llobregat, que veia com dos triples d’Alan Crabtree, finiquitaven definitivament el partit amb el 54-77 a manca de quatre minuts de la fi.  Dissabte, els vendrellencs tenen un altre  partit decisiu davant el SESE, rival directe, que vistarà Coma-ruga.

Pel Vendrell van jugar: Boada (1), Crabtree (19), Molina (4), Miguel (28), Rovirosa (14), Nieto (6), Cereto, Agustí (5), Bayod (7), Cuscó i Estela-Thompson (3).

Parcials: 14-21, 11-20 (25-41), 20-19 (45-60), 26-27 (71-87).

El sènior femení trenca la bona ratxa davant el Constantí.

El sènior femení va veure trencada la ratxa de cinc victòries consecutives, al perdre per 47-58 davant el tercer classificat de la tercera catalana, l’equip del Constantí. Les vendrellenques van cedir, després d’un 8-18 en el darrer quart, que va ser definitiu.