LA DERROTA DAVANT EL SANT CUGAT COMPLICA MOLT LA CLASSIFICACIÓ DE L’AP DENTAL VENDRELL.

Derrota dolorosa dels vendrellencs per 68-70 davant el Sant Cugat, en un partit que es va decidir en un final a cara o creu, i que els taronges no van merèixer perdre. Aquest resultat deixa als dels Baix Penedès, en una situació complicada, amb un balanç de 7-16, a tres victòries de diferència dels llocs de permanència directe, quan resten set partits per acabar la lliga regular. Tot i això, encara queden partits davant rivals directes i els del Vendrell poden recuperar alguna posició a la taula.

El partit va començar de la millor manera possible pels interessos dels d’Anna Busquet, que després d’un parcial inicial de 7-0, dominaven per 12-4 als cinc minuts de joc. El Sant Cugat es va refer i va aprofitar el ritme trepidant del joc, per dominar 23-24, malgrat el triple final del local Alberto Bayod, al final del primer quart.

En el segon període, els visitants van agafar la iniciativa, del 25-26 es va passar al 25-34, amb un parcial de 0-8, després que els vendrellencs estiguessin gairebé  quatre minuts sense anotar, fet que els va deixar amb un 33-42 en contra al descans.

A la represa, es va veure un equip taronja molt millorat, que tot i anar a remolc del seu rival, va jugar amb intensitat, gràcies a un JJ Miguel excel·lent (va acabar amb 17 punts, 18 rebots i 30 de valoració), en un quart d’anotació molt repartida i que els del Vendrell es van emportar per 21-16, deixant un 54-58 a manca de l’últim període.

L’últim quart va ser travat i amb moltes errades, els nervis i la precipitació van aparèixer, beneficiant als de Sant Cugat del Vallès, que tenien la victòria a tocar amb el 59-68 a 4:11 de la finalització. Però, els locals  van replicar amb un parcial de 7-0, amb una gran defensa, després d’un triple d’Alan Crabtree que igualava 66-68 el marcador a 1:45; dos tirs lliures anotats per cada equip, significaven el 68-70 a 1:05.

Així doncs, es va entrar en un últim minut d’infart, on ningú va ser capaç d’anotar, els vallesans fallant fins a quatre tirs lliures i els vendrellencs errant tres atacs, l’últim amb un llançament sobre la botzina que no va entrar que hagués forçat la pròrroga. Dissabte els taronges visitaran la pista del Gavà, en un altre duel decisiu.

Pel Vendrell van jugar: Boada (8), Crabtree (15), Agustí (3), Molina (7), Miguel (17), Nieto, Cereto (2), Bayod (10), Rovirosa (6), Cuscó i Estela-Thompson.

Parcials: 23-24, 10-18 (33-42), 21-16 (54-58), 14-12 (68-70).

Vendrell - St Cugat 1

Homenatge a l’expresident David Solé.

En el descans del partit es va fer un merescut homenatge a l’expresident David Solé, al qual se li va fer entrega d’una placa commemorativa per agrair-li els quatre anys que ha estat al capdavant del club, no van faltar els parlaments del regidor d’esports Sergi Teruel, de l’actual president David Rivelles i del propi David Solé.

Homenatge 04

El sènior femení continua amb la dinàmica guanyadora.

Cinquena victòria consecutiva del sènior femení a la tercera catalana, al imposar-se per un contundent 23-46 a la pista del Salou.