L’AP DENTAL VENDRELL PERD 70-62 A LA PISTA DEL LÍDER

Dissabte davant el Sant Cugat, els taronges inicien un tram de partits decisius.

Malgrat la derrota per 70-62, els vendrellencs van disputar un bon partit el a la pista del líder.  Van competir (a poc més de dos minuts del final perdien per 62-59) amb un arbitratge rigorós i van deixar una bona imatge davant un intractable Martorell, que ha de servir de motivació de cara als importants compromisos que vindran a partir d’ara, decisius per sortir de la zona de promoció de permanència.

El partit es va iniciar amb un 7-0 favorable als locals, però, els del Vendrell van deixar quatre minuts sense anotar al seu rival i tornaven a igualar 11-10 el marcador, als set minuts de joc; de poc va servir, perquè el Martorell va pressionar en defensa i sortint en ràpides transicions contestava amb un parcial de 16-2, que deixava un 27-12 als dos minuts del segon període.

Els del Baix Penedès estaven tocats, amb el 32-16 a l’equador del quart, però, dotze punts consecutius del vendrellenc Josep Agustí i un triple d’Alan Crabtree, suposaven un parcial de 2-17, amb un equip local superat, que igualava 34-33 el marcador, al descans.

A la represa, els del Baix Penedès es van avançar 34-35, de nou, però, els martorellencs van agafar la iniciativa aprofitant la permissivitat arbitral i l’encert en el llançament, davant un conjunt vendrellenc que només oposava resistència amb les accions del pivot JJ Miguel, vuit punts en aquest quart, que es tancava amb un 57-46.

El darrer període va començar amb moltes errades per part dels dos equips. Les defenses s’imposaven als atacs mentre anaven passant els minuts. A manca de quatre minuts i mig el marcador assenyalava un 62-49; moment en que la defensa taronja va collar als del Baix Llobregat i quatre punts d’Alejandro Cereto sumat a dos triples, d’Agustí i Crabtree, significaven un parcial de 0-10 (62-59 en el marcador), que els donava opcions de victòria a poc més de dos minuts de la fi. Fins al final, un triple del Martorell, l’encert en els tirs lliures i alguna decisió rigorosa en contra dels visitants, van decantar el triomf a favor dels locals. Dissabte, en un partit que es disputarà al pavelló municipal, els vendrellencs rebran la visita del Sant Cugat.

Pel Vendrell van jugar: Boada, Crabtree (18), Agustí (18), Bayod, Miguel (14), Nieto (2), Cereto (8), Molina (2), Cuscó, Estela-Thompson, Trouvé i Luna.

Parcials: 22-12, 12-21 (34-33), 23-13 (57-46), 13-16 (70-62).

El sènior femení s’emporta el derbi.

Gran victòria del sènior femení davant el Calafell per 53-48, en un partit on les de Xavi Jané van anar a remolc del seu rival. Després d’un gran últim quart, parcial de 24-7, van capgirar el marcador, emportant-se el triomf final.