L’AP DENTAL VENDRELL DOMINA TOT EL PARTIT, PER ACABAR CEDINT A LA PISTA DEL BARBERÀ.

Els vendrellencs cauen per 92-85 i acaben la primera volta en llocs de promoció.

Nova derrota del conjunt taronja, diumenge passat a la pista del Barberà, pel resultat de 92-85, en el que era l’últim partit de la primera volta. Els del Vendrell van jugar un gran partit, dominant el marcador durant molts minuts, davant un Barberà reforçat, que acumula cinc victòries consecutives. Malauradament, en els instants finals, els visitants no van estar encertats i la victòria es va escapar. A l’equador de la competició, els d’Anna Busquet, amb un balanç de 5-10, ocupen plaça de promoció de permanència.

El partit va començar amb un conjunt local dominador (14-6 als 5 minuts), però, quan els pivots vendrellencs van començar a produir, recolzats per un Marc Rovirosa que anotava des del perímetre, el marcador s’ajustava (22-22) a la fi del primer quart.

El segon període va ser un constant intercanvi de cistelles per part dels dos equips. Les defenses eren superades pels respectius atacs, amb un conjunt del Baix Penedès, que anotava fins a quatre triples en aquest quart, finalitzant el període amb un parcial de 2-10 que deixava el marcador en un 42-47 al descans.

El tercer quart, va començar de la millor manera pels interessos visitants, tres triples consecutius (un d’Alan Crabtree i dos de Jan Pol Estela-Thompson), trencaven la defensa del Barberà fins al 47-56, que ampliaven fins un 50-62 després d’un altre parcial de 0-6. Però els del Vallès Occidental es van refer, amb una defensa més pressionant, retallant fins al 62-66 al final del tercer període.

En el darrer quart, els taronges seguien portant la iniciativa, amb un conjunt local que anava a remolc; el joc interior visitant s’imposava i els vendrellencs arribaven als últims cinc minuts (72-76) amb moltes opcions d’emportar-se el triomf. En l’últim minut i amb 86-85, un triple del Barberà significava el 89-85. Els vendrellencs erraven el seu atac i els vallesans sentenciaven des del tir lliure, un partit que els del Vendrell havien dominat durant molts minuts. Diumenge, els taronges visitaran la pista del Sant Pere Terrassa, un rival directe.

Pel Vendrell van jugar: Nieto, Crabtree (28), Bayod (10), Miguel (13), Estela-Thompson (6), Cereto (2), Agustí (2), Molina (8), Cazorla (3), Rovirosa (13), Cuscó i Ortega.

Parcials: 22-22, 20-25 (42-47), 20-19 (62-66), 30-19 (92-85).

Derrota del sènior femení en el partit ajornat.

El sènior femení perdia per 31-44, aquest diumenge, davant el Valls, el partit que tenia ajornat. Dissabte, les taronges es tenien que enfrontar al TGN Bàsquet B, però, les goteres que hi havien al pavelló de Coma-ruga, van fer suspendre l’enfrontament.