2n 3×3 TARONJA

Arriba el nadal i amb aquest, la segona edició del 3×3 TARONJA. Vine a passar un gran dia envoltat del nostre esport, en un esdeveniment únic al magnífic Pavelló Santa Maria del Mar, a Coma-ruga, el 29 de desembre. Les inscripcions ja estan obertes, no et quedis fora de la gran festa del bàsquet!

El 3×3 es celebrarà en 4 pistes de parquet en un impressionant ambient acompanyat de música, concurs de triples i esmaixades, importants premis per als guanyadors de cada categoria, sorteigs d’obsequis, servei de bar, i un vibrant sistema de competició dividit per categories en equips de 3 o 4 jugadors.

Més informació?

-CONCURS DE TRIPLES
-Ronda classificatòria de 45 segons
-Fase final de 60 segons
*Per als jugadors de la categoria Mini Bàsquet els triples comptaran quan siguin convertits fora de la zona, tal com marca el reglament oficial d’aquesta categoria.

-CONCURS D’ESMAIXADES (mínim 5 participants per categoria)
-Dues rondes d’un intent
*Jugadors fins cadet, participaran en cistella de mini (2.60 m). Jugadors juniors en amunt participaran en cistella normal (3.05m).

Només dos jugadors per equip tindran dret a participar als concursos.

INFORMACIÓ BÀSICA del 3×3

Aquest comptarà amb les següents categories pel moment:

-Mini Bàsquet // nascuts al 2002 o posteriors
-Infantil-Cadet Masculí // nascuts entre el 2001 i el 1998
-Infantil-Cadet Femení // nascuts entre el 2001 i el 1998
-Junior-Sènior Masculí // nascuts al 1995 o anteriors
-Junior-Sènior Femení // nascuts al 1995 o anteriors

El preu fix de l’ inscripció serà de 20 € per equip. Aquests han d’estar formats per un mínim de tres jugadors i com a molt podrà haver un quart. El preu d’aquesta inclou aigües per l’equip i entrepà per dinar per cadascú dels integrants. A més del dret de participar en un sorteig de diferents obsequis.

Les inscripcions s’hauran de realitzar de manera online a partir del següent enllaç:

http://bit.ly/Wz7Qgk

Un cop realitzada haureu de fer el pagament corresponent de l’ inscripció al següent compte bancari “FENT CONSTAR EL NOM DE L’EQUIP I LA COMPETICIÓ COM CONCEPTE DE L’INGRÈS” per evitar problemes. (ex: AB VENDRELL TEAM-3X3 TARONJA)

Compte: 21001397690200086436 “La Caixa”

Un cop completat els dos requisits rebreu un correu electrònic confirmant-vos l’ inscripció.

—————————————————————————————

ATENCIÓ! Els integrants dels equips guanyadors de cada categoria de la primera edició del 3×3 TARONJA rebran UNA ENTRADA per el partit de la LIGA ENDESA (ACB) corresponent a la Jornada 16, entre: LA BRUIXA D’OR MANRESA i VALENCIA BASKET CLUB!!

Et perdràs l’espectacle d’en Josh Asselin, Darryl Monroe, Pablo Aguilar, Rafa Martinez, Justin Doellman, Sato, o els increïbles i joves, Rasmus Larsen i Joan Creus?

Participa i guanya la teva entrada!

—————————————————————————————

També gaudireu d’una unitat mòbil de la creu roja al pavelló.

IMPORTANT:

1. Es prega a tots els participants que es presentin al taulell “CONTROL DE L’ORGANITZACIÓ” mitjà hora abans del començament del 3×3. Així se’ls podran lliurar els vals pels entrepans i sorteigs, el calendari de la fase prèvia corresponent a l’equip i les aigües.

2. Tots els equips han d’estar formats per 3 o 4 jugadors/es.En el cas que l’equip sigui de 3, i un jugador es lesioni i no pugui continuar jugant, l’equip ho farà amb els dos jugadors restants. Sense possibilitat alguna d’incorporar jugador pertanyent a un altre equip.

3. No es pot jugar en més d’un equip durant el transcurs del 3×3.

4. Un dels jugadors de l’equip serà designat capità. Aquest serà l’únic interlocutor vàlid amb l’organització.

5. En cap cas, un jugador podrà jugar en una categoria inferior a la designada per la seva edat. Per evitar possibles problemàtiques els jugadors de totes les categories (a excepció de la sènior) hauran de dur un document que certifiqui la seva edat de naixement.

6. Qualsevol equip que no estigui present en el moment de l’inici del partit, perdrà el partit.

7. Qualsevol conducta antiesportiva per part d’un jugador podrà suposar la desqualificació d’aquest o del seu equip.

8. L’organització es reserva el dret de modificar les competicions.

9. Un equip constarà com inscrit quan s’hagi rebut el pagament de l’inscripció.

10. L’organització es reserva el dret d’admissió o exclusió.

11. Participar a la primera edició del 3×3 TARONJA suposa la cessió dels drets d’imatge a l’organització de cadascun dels integrants de tots els equips.

12. L’organització no es fa responsable dels danys que puguin prendre els participants.

LA INSCRIPCIÓ EN AQUEST CAMPIONAT SUPOSA LA TOTAL ACCEPTACIÓ D’AQUESTES NORMES. QUALSEVOL CIRCUMSTÀNCIA NO CONTEMPLADA EN AQUESTES SERÀ COMPETÈNCIA EXCLUSIVA DELS RESPONSABLES DE L’ORGANITZACIÓ, ESSENT LA SEVA DECISIÓ DEFINITIVA I INAPEL•LABLE.

Per Setmana Santa, 45 equips, i prop de 200 persones van gaudir de la primera edició d’aquest esdeveniment, no et quedis fora!

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb:

Eric Blay // 658145083 (Via Facebook/Whatsapp/Trucada)

Maria Usón // 664550514 (Via Facebook/Whatsapp/Trucada)

Us hi esperem!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.