GRAN FINAL DE PARTIT DE L’AP DENTAL VENDRELL, QUE SUMA LA TERCERA VICTÒRIA CONSECUTIVA.

Els taronges remunten un partit perdut, per acabar guanyant 68-70 a la pista del Grup Barna.

Sembla que els vendrellencs han deixat enrere el mals resultats de l’inici de la temporada. Diumenge passat, els d’Anna Busquet, van ser capaços de guanyar a la difícil pista del Grup Barna, pel resultat de 68-70. En un final de partit extraordinari, els del Vendrell van fer una espectacular remuntada en el tram final, amb un gran joc i una defensa que va ofegar als locals, que els va fer obtenir un triomf molt valuós. Amb aquest resultat, els del Baix Penedès, es situen amb un balanç de 3-3 a la zona mitja de la classificació, a l’espera de rebre diumenge el líder, Martorell.

El partit va començar amb un equip local dominador, 7-2 als 3’, però, quan els pivots vendrellencs, JJ Miguel i Marc Molina, van començar a ser protagonistes, el marcador es va igualar, de forma que al final del primer quart, els visitants portaven la iniciativa amb el 18-19 del marcador.

L’inici del segon període va ser molt negatiu pels taronges. La defensa era tova i el Grup Barna ho va aprofitar per fer un parcial de 15-2, que deixava un marcador parcial de 33-21, a falta de tres minuts del descans. En uns minuts on la producció visitant era nul·la, a l’equador del matx es va arribar amb un marcador de 37-27, després d’un parcial en aquest segon quart de 19-8 que era prou eloqüent.

A la represa, els vendrellencs van sortir molt concentrats. Els punts d’Alan Crabtree i la superioritat dels interiors JJ Miguel i Alberto Bayod, van propiciar un parcial inicial de 0-11, que capgirava la dinàmica del matx, deixant el marcador en un 37-38; però, novament els visitants es van relaxar, i els de Barcelona van replicar amb un nou parcial de 9-0, que els tornava ha donar avantatge 46-38. Finalment es va arribar al final del tercer quart amb un marcador de 51-43.

L’últim període va començar amb un conjunt local que portava la iniciativa en el joc i que semblava que tenia el partit controlat (60-48 a sis minuts del final), davant un Vendrell molt erràtic. Però, a partir d’aquí, el partit va canviar totalment, els taronges es van posar a defensar, l’atac del Barna es va encallar i els dos triples de Marc Rovirosa i un altre de Josep Agustí, els dos jugadors molt encertats en el tram final, van proporcionar un parcial espectacular de 0-15 en tres minuts i mig, que capgirava 60-63 el partit a manca de tres minuts pel final.

En els darrers minuts, els vendrellencs van saber jugar amb els nervis dels locals, buscant faltes que els proporcionaven tirs lliures. Amb 64-67 es va entrar en l’últim minut, que va confirmar la victòria dels visitants, després d’una espectacular remuntada.

Pel Vendrell van jugar: Crabtree (17), Ortega, Molina (5), Miguel (18), Rovirosa (8), Agustí (15), Bayod (7), Estela-Thompson, Nieto, Cazorla i Cuscó.

Parcials: 18-19, 19-8 (37-27), 14-16 (51-43), 17-27 (68-70).

El sènior femení perd davant La Salle Tarragona

El sènior femení va veure trencada la ratxa de tres victòries consecutives al perdre a Coma-ruga, per 50-63 davant La Salle Tarragona. Les vendrellenques no van poder superar un equip visitant que va fer una forta pressió defensiva durant tot el partit.