DERROTA DE L’AP DENTAL VENDRELL EL DIA DE LA PRESENTACIÓ DEL CLUB

ELS TARONGES CAUEN 72-81 DAVANT EL RAMON LLUL, DESPRÉS D’ANAR A REMOLC TOT EL PARTIT

Tercera derrota consecutiva dels vendrellencs en aquest inici de temporada, aquesta vegada davant el Ramon Llull pel resultat de 72-81, que deixa als del Vendrell a la cua de la classificació amb tres derrotes en les tres jornades disputades. Els del Baix Penedès no van tenir opcions en un partit que es va disputar després de la presentació oficial de tots els equips del club. Els dos equips arribaven amb la necessitat de guanyar, encara no s’havien estrenat, en un primer quart que es va jugar amb un ritme molt alt, i un conjunt local que de la mà d’un encertat Alan Crabtree, amb tres triples anotats en aquets primers minuts, contestava l’encert visitant, i on els vendrellencs van disfrutar de l’únic avantatge de tot el partit (23-22 a les acaballes del primer parcial).

Al segon període, el matx es mantenia igualat, 31-33 a manca de cinc minuts d’arribar al descans; però, a partir d’aquí, l’atac vendrellenc es va encallar, el Ramon Llull va intensificar la defensa i gràcies al domini del rebot va clavar un parcial de 0-10, davant un equip local que tenia moltes dificultats per lligar jugades ofensives, anotant només vuit punts en aquest quart; al descans 31-43 pels de Barcelona.

A la represa, el Ramon Llull va continuarportant la iniciativa, encara que l’encert del local Xavi Cazorla, el domini dels pivots JJ Miguel i Marc Molina i les assistències de Marc Rovirosa acostaven 42-48 als taronges; de tota manera, un nou parcial de 5-12 pels del Barcelonès, anotant amb facilitat en ràpides transicions, deixaven un 47-60 a la fi del tercer període. L’últim quart va ser un voler i no poder per part dels d’Anna Busquet, que ho van intentar, sense èxit, 54-68 a cinc minuts del final; els visitants van saber jugar els darrers minuts, per emportar-se la victòria del pavelló de Coma-ruga.

Pel Vendrell van jugar: Nieto (3), Crabtree (17), Agustí (4), Miguel (16), Rovirosa (2), Ortega, Molina (12), Bayod (2), Cazorla (14), Estela-Thompson (2) i Cuscó.

Parcials: 23-24, 8-19 (31-43), 16-17 (47-60), 25-21 (72-81)

PRESENTACIÓ DELS EQUIPS DEL CLUB

Abans del partit del sènior de Copa Catalunya, l’entitat taronja va presentar tots els equips que competiran aquesta temporada, des dels minis fins als sèniors masculí i femení, els equips van desfilar davant familiars i amics, en un pavelló ple, i es van poder fer les fotografies oficials

VICTÒRIA DE SÈNIOR FEMENÍ

El sènior femení, guanyava per 46-49 a la pista de l’AAEET Valls, en el primer desplaçament de la temporada i suma una victòria en els dos partits jugats.

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.