Qui som?

La Ballaruga (Associació Grup d’Entitats El Vendrell Educació i Lleure), neix com associació al municipi del Vendrell l’any 2005, per la necessitat de reagrupament entre totes les AMPA de les escoles i instituts en un moment de fort creixement demogràfic de la població i un alt percentatge d’immigració. Ho fa, per tal de cobrir les demandes específiques de totes les famílies, sense excepció, i posar en comú l’esforç de treball en el camp del lleure educatiu i en les activitats extraescolars, tenint com a objectius principals el respecte per la diversitat, les llibertats individuals, la integració dels nouvinguts i la inclusió social.

Al llarg d’aquests sis anys, l’associació s’ha anat consolidant en els seus objectius i propòsits, al mateix temps que ha anat creixent en tots els seus àmbits; en el nombre de persones que hi treballen, en usuaris, en serveis i en membres de la Junta. Per això, és ara un bon moment per a fer una reflexió i encetar un pla estratègic que ens permeti optimitzar i gestionar d’una manera objectiva, tots els recursos dels que disposem per tal de treballar projectes comuns en el lleure educatiu que proposem com a servei d’activitats extra- escolars a través de totes les AMPA del Vendrell.

Òrgans de govern

Junta Directiva

(Formada per totes les Ampa del Vendrell, Associació Trèvol i Regidoria d’eduació de l’Ajuntament del Vendrell)

Directora

Coordinadora            Coordinadora

D’activitats                  Tècnica

Equip Educatiu

(Monitors/es, especialistes, monitors/es del PEE i de colònies.)

 

 

 

2 respostes a «Qui som?»

 1. Bona tarda,
  Ens possem en contacte perque voliem informació sobre les activitats d’aquest any i si hi han places al casals d’Estiu de Santa Oliva, l’any passat van anar els meus dos fills i aquest any ens ho estem rumiant. Sería per la segona quinzena de Juliol i sería per un nen de 8 i una nena de 6 anys.

  Gracies
  Òscar

  1. Bon dia,
   la informació la trobareu en aquesta mateixa web, clicant a casals d’estiu on trobareu el de Santa Oliva. També podeu preguntar a l’Ampa de l’escola i us informaran.
   Aquest any dediquem el Casal al descobriment de noves galàxies a partir d’Star Wars.
   Una salutació cordial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.