UN BON CAP DE SETMANA PER L’AB VENDRELL

EL SÈNIOR FEMENÍ TANCA LA LLIGA AMB UNA VICTÒRIA I UNA MERITÒRIA NOVENA POSICIÓ.

El sènior femení posava punt final a la temporada, derrotant per 74-61 al Valls B, les taronges han acabat, en l’any del debut a segona catalana femenina, en una brillant novena posició i amb el balanç de victòries – derrotes igualat, 15 -15. Les vendrellenques que en algunes fases del campionat van estar lluitant per sortir de les posicions de promoció de permanència, van fer un gran final de campionat, que els ha servit per lligar la permanència i poder tancar la temporada sense patiments. Moltes Felicitats!!!!

 

Senior Femení

 

EL SÈNIOR B MASCULÍ ACABA LA TEMPORADA AMB UN TRIOMF.

El sènior B masculí derrotava a domicili al Manyanet Reus B, pel resultat de 72-83, en el que era l’últim partit de la fase d’ascens a tercera catalana. Els taronges han acabat en tercera posició en aquesta fase final i hauran d’esperar alguna vacant per pujar de categoria.

Fotos Presentació-15

EL PREINFANTIL MASCULÍ ES CLASSIFICA PER LA FINAL A QUATRE TERRITORIAL.

Malgrat perdre, en l’últim partit de la temporada, per 62-59 a la pista del Vila-seca, el preinfantil masculí, ha acabat en quarta posició el campionat territorial nivell A. Aquesta posició final, els classifica per jugar la final a quatre de la categoria, que els donaria el campionat territorial, una fase final que es disputarà el proper cap de setmana, al Morell, i que els enfrontarà al Puigcerver Salle, en el que serà la primera semifinal.  Felicitats!!!

Fotos Presentació-11

EL MINI TARONJA CAMPIÓ DEL SEU GRUP.

El mini taronja masculí guanyava per 75-25 al Sant Andreu, en el darrer partit de lliga,  i certificava la primera posició del seu grup. Un campionat on els vendrellencs han estat molt superiors, perdent tan sols un partit, han acabat amb un balanç d’11-1 que els hi ha donat el campionat del grup cinquè del nivell B-2. Enhorabona!!!!

IMG-20150518-WA0004

 

EL MINI FEMENÍ GUANYA A SANT ANDREU I ESTÀ A UN PAS DE SER CAMPIÓ.

El mini femení s’imposava, aquest passat dissabte, per 50-51 a la pista del Sant Andreu, en un duel, entre rivals directes per la primera posició, en un partit que va ser d’infart i on les taronges van remuntar en el tram final. Un resultat que les deixa en primera posició, a manca d’un partit per acabar la temporada. Si les taronges superen el Vilatorrada, el proper dissabte a Coma-ruga, seran campiones del primer grup  del nivell C-2.

IMG-20150516-WA0005

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.