EL GRAN PARTIT DE MARC MOLINA GUIA L’AP DENTAL VENDRELL A LA VICTÒRIA A LA PISTA DE L’HORTA.

Els taronges superen 68-84 el cuer i es queden a un pas de sortir dels llocs de promoció de permanència.

Triomf molt valuós de l’equip vendrellenc, per 68-84, a la pista del cuer, l’Horta, un equip que encara no coneix la victòria en el que portem de temporada i que ha confirmat el descens de categoria, però, que no va posar les coses fàcils als taronges. El gran partit del pivot visitant Marc Molina, 32 punts anotats i 8 rebots, i l’encert en el darrer quart, van permetre als del Vendrell emportar-se la victòria, que els deixa en onzena posició, amb un balanç de 13-13, empatats amb tres equips més i només el bàsquet average general els manté en zona de promoció de permanència a manca de quatre jornades del final.

El partit va començar fred, als quatre minuts de joc el resultat era de 2-4 i sense cap cistella de camp anotada; els d’Horta amb la motivació d’aconseguir la primera victòria del curs, van agafar la iniciativa davant un equip del Baix Penedès relaxat, que veia com tres triples dels locals els donavaen un 19-11 a la fi del primer quart.

En el segon període els barcelonins mantenien el domini, travant el joc dels vendrellencs amb continues faltes personals i un joc lent, que era contrarestat pel recital del pivot taronja Marc Molina, anotant amb facilitat i dominant el rebot ofensiu mantenia als seus dintre el partit, 34-26 a tres minuts del descans. Moment en que un parcial de 0-8 dels d’Albert Trillas tancava el segon quart i deixava 34-34 empatat el partit a l’equador del mateix.

A la represa, la situació es tornava a complicar, dos triples dels locals propiciaven un parcial inicial de 10-2 que posava un 44-36, amb un Horta que s’anava creixent, era el moment de reaccionar si no es volia patir de cara al final de l’enfrontament; tres triples consecutius dels visitants, dos de Jaume Torres i un de Marc Rovirosa, capgiraven 44-45 el marcador, a cinc minuts de tancar aquest tercer quart. La iniciativa canviava de mans i el despertar d’homes com Eloi Galofré i JJ Miguel juntament amb Marc Molina, dominadors absoluts del rebot, donaven un 52-56 a la fi del tercer període, davant un conjunt de l’Horta que es resistia a entregar el partit.

En l’últim quart, els vendrellencs van sortir molt concentrats per evitar sorpreses, les ràpides transicions i una defensa molt més intensa, donaven un parcial inicial de 2-14 que suposava un 54-70 a 5.50 de la fi. El cuer, no es rendia i contestava amb un 11-3 que deixava un 65-73 a 2.30, confirmant que vendria cara la derrota, però, els taronges es van mostrar molt segur en aquets darrers minuts, controlant el ritme de joc i van acabar de sentenciar el matx, anotant  des del tir lliure i lligant un triomf molt important de cara a la classificació.

Dissabte serà un altre història davant el líder l’Igualada, que visitarà Coma-ruga, en un altre partit on els vendrellencs estan obligats a guanyar per aspirar a sortir dels llocs calents de la taula.

Pel Vendrell van jugar: Torres (11), Thiam (4), Miguel (12), Galán (2), Rovirosa (7), Salido, Nieto, Molina (32), Galofré (16).

Parcials: 19-11, 15-23 (34-34), 18-22 (52-56), 16-28 (68-84).

Partit Senior Dia Presentació-11

Victòria del sènior femení que surt dels locs de promoció i nou triomf del sènior B.

El sènior femení derrotava per 70-61 al Bàsquet Ribes, en un gran partit de les taronges, aquesta victòria les deixa fora dels llocs de promoció de permanència amb un balanç d’ 11-14, encara que encara hauran de seguir lluitant per aconseguir la permanència a la segona catalana femenina, en aquestes cinc jornades que queden.

El sènior B masculí guanyava per 83-60 al Manyanet Reus B i aprofitava la derrota del Montblanc per situar-se líder de la fase d’ascens a tercera catalana.

El júnior masculí d’interterritorial guanyava per 52-58 a la pista de l’AESE, en un gran partit dels vendrellencs.

L’infantil masculí de preferent queia per 57-64 davant el Boet Mataró.

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.