L’AP DENTAL VENDRELL ASSALTA LA PISTA DEL LÍDER DESPRÉS D’UN GRAN PARTIT.

Els taronges tanquen la primera volta, guanyant 59-60, a la pista dels Lluïsos de Gràcia.

Gran victòria del conjunt vendrellenc, per 59-60, al fortí dels Lluïsos de Gràcia, el líder abans de començar la jornada, una pista molt complicada on molt pocs equips surten guanyadors. En un partit rodó en l’aspecte defensiu, els taronges, van saber aprofitar un bon inici de matx, per portar la iniciativa i acabar imposant-se en un final ajustat, demostrant que si estan concentrats poden derrotar a qualsevol rival. Després d’aquest resultat, els de Miquel Àngel Gómez, tanquen la primera volta, amb un balanç de 7-8 en dotzena posició, en una classificació molt igualada, on vuit equips estan separats per una victòria.

El partit va començar de la millor manera pels visitants, després d’un 5-5 als tres minuts de joc, la gran defensa dels del Vendrell i dos triples de Jaume Torres, van provocar un parcial de 4-17, amb un Carlos Sintes també molt encertat, davant un conjunt local que es trobava ofegat per la defensa dels del Baix Penedès, que tancaven el primer quart amb un 9-22 favorable al marcador, després d’un primer parcial jugat a un gran nivell.

En el segon període, el joc es va igualar, els del Vendrell seguien portant la iniciativa, amb dos triples d’Alejandro Cereto, que servien per posar un 26-39, al descans, que deixava bones sensacions de cara a la segona part.

A la represa, la decoració va canviar totalment, el Lluïsos va sortir amb una forta pressió defensiva, deixant als taronges amb només dos punts anotats en sis minuts, que provocava un parcial d’11-2, que igualava el resultat 37-41 a quatre minuts d’acabar el tercer període. Van ser el pitjors minuts dels visitants, parcial del quart 18-7, que van saber patir, malgrat el desencert en atac, i tancar aquest període, 44-46 encara amb el domini en el marcador.

El darrer període va ser trepidant i molt igualat, on les defenses eren les protagonistes; dos triples consecutius, dels del barri de Gràcia, capgiraven el lluminós 53-51 a cinc minuts i mig del final. En els minuts decisius, la defensa dels vendrellencs, collava l’atac dels barcelonins i la superioritat dintre la zona del pivot JJ Miguel, gran partit el seu amb vuit punts en els darrers minuts, i un triple d’Eloi Galofré, deixaven un 53-58 a tres del final.

Els locals, s’acostaven amb el 59-60 a manca de poc més d’un minut, però, el marcador ja no es mouria, en aquest últim minut, cap equip va ser capaç d’anotar, especialment el Lluïsos, que va tenir la darrera possessió per decidir el partit, però, no la va poder aprofitar degut a la gran defensa dels vendrellencs, que es feien amb una meritòria victòria, després d’un gran partit, que els ha de donar confiança de cara als propers compromisos. Dissabte, els taronges començaran la segona volta i ho faran novament a Barcelona, on visitaran la pista del SESE.

Pel Vendrell van jugar: Cereto (6), Galofré (9), Torres (12), Miguel (16), Rovirosa (2), Salido (6), Sintes (8), Thiam (1) i Galán.

Parcials: 9-22, 17-17 (26-39), 18-7 (44-46), 15-14 (59-60).

Partit Senior Dia Presentació-9

Èpica victòria del sènior femení i nou triomf del sènior B.

El sènior femení s’imposava per 71-63 al Femení Cerdanyola, en un partit èpic, que es va decidir després de dos pròrrogues. Les taronges, es situen a la vuitena posició amb un balanç de 7-7, a la segona catalana femenina.

El sènior B derrotava per 82-58 a l’equip de La Selva, en el campionat territorial, on es mantenen segons del seu grup.

El junior masculí d’interterritorial perdia per 73-56 a la pista del Valls.

L’infantil masculí debutava a preferent, caient per 54-98 davant el Cornellà.

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.