L’INFANTIL MASCULÍ JUGARÀ AQUEST CAP DE SETMANA L’ELIMINATÒRIA D’ACCÉS A PREFERENT.

Els taronges s’enfrontaran al conjunt del TGN Bàsquet, en un duel a doble partit.

Aquest passat cap de setmana, l’infantil masculí de l’AB El Vendrell, guanyava els dos últims partits de la fase de classificació, dissabte s’imposava a la pista del Carme Bàsquet per 20-71 i diumenge derrotava, al pavelló de Coma-ruga, per 85-51 al conjunt del Claret.

Així doncs, al final d’aquesta primera fase, els nois d’Eric Blay i Marc Rovirosa, han quedat primers del grup 2, amb un balanç de 9 victòries i 1 derrota, posició que els permet jugar l’eliminatòria per accedir al nivell A-1, preferent, que els enfrontarà al segon classificat del grup 1, el conjunt del TGN Bàsquet.

L’enfrontament entre els dos equips es jugarà aquest proper cap de setmana, en una eliminatòria a doble partit, dissabte els vendrellencs es desplaçaran a la pista del TGN, al col·legi Sagrat Cor de Tarragona a les 10.00 hores; dimarts seran els tarragonins els que visitaran el pavelló de Coma-ruga a les 18.30 hores.

El guanyador d’aquest duel, es classificarà per jugar a Preferent, amb els millors equips de Catalunya de la categoria. Molta sort pel nostre equip Infantil Masculí, i animar-vos a tots a recolzar l’equip en aquets transcendentals partits.

Infantil Masculi AB Vendrell

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.