UN GRAN FINAL DE PARTIT DONA LA PRIMERA VICTÒRIA A L’AP DENTAL VENDRELL.

Un parcial final de 2-16, sentencia el triomf dels taronges, 54-67 a Castellbisbal.

Primera victòria de la temporada pel conjunt vendrellenc, per 54-67 a la pista del Castellbisbal, en el que era el primer desplaçament del curs. Els del Vendrell van fer un partit molt seriós, van saber patir en els moments on els locals van apretar i van culminar l’encontre amb un parcial de 2-16, en els darrers cinc minuts, que els va donar el triomf final. Un resultat que donarà confiança als de Miquel Àngel Gómez, de cara als propers compromisos i que en aquest partit va fer debutar el darrer fixatge, el pivot Omar Thiam.

El partit va començar amb un intercanvi de cops, que deixava un 8-8 als quatre minuts de joc; dos triples dels visitants Jaume Torres i Alejandro Cereto, donaven la iniciativa als vendrellencs, que ho aprofitaven per dominar 14-22 al final del primer quart.

En el segon període la intensitat defensiva i la bona circulació de pilota dels taronges, estirava el marcador fins un 20-31 a quatre minuts del descans. El Castellbisbal, però, va contestar amb un parcial de 8-0, en uns minuts on l’atac vendrellenc semblava perdut, per ajustar 28-31 el resultat al descans.

A la represa, la zona visitant i dos triples consecutius d’Alejandro Cereto, gran partit el seu amb quatre triples anotats i cinc taps, tornaven a distanciar als del Baix Penedès 30-39, però, novament la relaxació dels vendrellencs donava vida als del Vallès Occidental, que aprofitaven segones opcions, per arribar amb un 45-46 al final del tercer quart, que deixava tot obert de cara al darrer període.

Uns últims deu minuts, on el joc va ser molt travat i amb imprecisions per part dels dos equips, que mantenien el marcador igualat 52-51 a 4.45 del final. Semblava que s’arribaria a un final d’infart, però, a partir d’aquí, la pressió defensiva dels del Vendrell, tallava la producció ofensiva dels locals, que no veien cistella davant la gran defensa visitant, només anotarien dos tirs lliures fins al final del partit; per la seva banda els taronges, sortint en ràpides transicions, després d’aprofitar les pèrdues del rival, amb un Jaume Torres i un Marc Rovirosa molt efectius, clavaven un parcial de 2-16 que els donava la victòria, després d’uns minuts finals jugats a un gran nivell on tot l’equip va treballar de valent.

Partit que deixa bones sensacions, de cara al que pot donar de sí l’equip aquesta temporada.  Dissabte els vendrellencs rebran la visita del Grup Barna, un partit que és jugarà a les 20.45 hores a Coma-ruga.

Pel Vendrell van jugar: Cereto (14), Galofré (11), Torres (11), Miguel (6), Rovirosa (6), Salido (4), Sintes (2), Molina (9), Thiam (4) i Galán.

Parcials: 14-22, 14-9 (28-31), 17-15 (45-46), 9-21 (54-67).

Derrotes del sènior femení i del sènior B masculí.

El sènior femení, va caure derrotat en el debut a la segona catalana, les vendrellenques van perdre davant el Xamba Vilafranca, el derbi penedesenc, en un partit que el van lluitar fins el final. El sènior B masculí perdia en el debut al campionat territorial, al caure per 70-62 a la pista del Manyanet Reus B. El junior interterritorial, va veure com li suspenien el partit a la pista del Laietà.

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.