L’AP DENTAL VENDRELL S’ ESTRENA EN LA LLIGA AMB UNA DERROTA EN LA PRÒRROGA.

Els taronges dominen tot el partit, però, acaben cedint 79-85 davant el SESE.

Derrota del conjunt vendrellenc en el primer partit de lliga, per 79-85 davant l’equip del SESE, en un matx que es va tenir que decidir en una pròrroga, després que el temps reglamentari acabés amb empat.

Tot i portar la iniciativa en el marcador durant tot el matx, el mal percentatge en els tirs lliures dels taronges (amb un 11/25 davant el 25/29 dels visitants), van decantar el resultat final, favorable al conjunt del SESE, que es va mostrar més encertat en els minuts decisius.

El partit va començar amb un Vendrell dominador, que passava per sobre del seu rival amb un 11-0 inicial, l’encert del perímetre local estirava el marcador fins un 16-2, als quatre minuts de joc; el primer quart acabava amb un 24-15 després d’uns minuts d’intercanvi de cistelles.

En el segon període, el joc es va igualar i els de Barcelona van pressionar més en defensa, encara que el domini en el rebot ofensiu permetia als de Miquel Àngel Gómez arribar al descans amb un 38-32 al seu favor.

A la represa el joc es va travar, amb moltes errades per part dels dos conjunts, amb un conjunt del Baix Penedès que mantenia l’avantatge al marcador, gràcies als punts dels pivots JJ Miguel i Marc Molina, en un tercer quart que es tancava amb un 53-50.

L’últim període va ser d’infart, la manca d’encert en els tirs lliures dels vendrellencs, donava vida al SESE, que anava a remolc en el resultat, encara que es mantenia a prop 62-59, després d’un triple d’Eloi Galofré, a 5.18 del final. Es va arribar doncs, a un final a cara o creu, amb 69-69 els barcelonins van anotar dos tirs lliures que deixaven el 69-71, primera avantatge visitant en tot el partit,  a manca de 16 segons; un llançament de Jaume Torres, empatava 71-71, a manca de 10 segons. En el darrer atac, el SESE va tenir la possibilitat de guanyar, però, el seu llançament no va entrar i el partit se n’anava a la pròrroga.

Dos triples dels vendrellencs, Alejandro Cereto i Jaume Torres a l’inici del temps extra, donaven esperances als locals, el SESE, però, contestava i mantenia el marcador ajustat 77-76 a 2.54 de la finalització. A partir d’aquí, les errades en els tirs lliures dels taronges, i dos atacs precipitats, els va aprofitar l’equip visitant, per fer un parcial de 0-6, amb quatre tirs lliures anotats, que deixaven un 77-82 a 41 segons del final, que va ser impossible de capgirar.

Derrota en la jornada inaugural, encara que l’equip va deixar bones sensacions de cara a la nova temporada que tot just acaba de començar. Dissabte els vendrellencs, visitaran la pista del Castellbisbal, en el primer desplaçament del curs.

Pel Vendrell van jugar: Salido (3), Cereto (15), Galofré (12), Torres (15), Miguel (16), Sintes (3), Molina (4), Galán (11), Luna, Rovirosa i Cuscó.

Parcials: 24-15, 14-17 (38-32), 15-18 (53-50), 18-21 (71-71), 8-14 (79-85).

Vendrell - SESE 01

El Júnior Masculí cau en el debut a inter-territorial.

El júnior masculí perdia per 66-84 davant el Cerdanyola, en el seu debut a la categoria inter-territorial.