BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ TEMPORADA 2014-2015

Benvingut/es;

Us informem que podeu descarregar la butlleta d’inscripció per a la temporada 2014-2015 “clicant”aquí.

Per tal d’omplir la butlleta teniu les següents possibilitats:

1.  “Clicant” la icona de la impressora que hi ha a la butlleta podreu imprimir directament el document. Una vegada imprès es complementa de forma manual.

2. Aquest document permet omplir els camps directament. Posteriorment s’haurà de “clicar” a la icona de l’impressora i s’imprimirà tot el document, restant únicament la signatura del tutor o representant legal.

Per tal de lliurar el document en aquestes dues opcions ho podreu entregar a un representant del club (Direcció Tècnica, entrenador, etc) o enviant-lo per correu electrònic a la següent adreça:info@basquetvendrell.cat, indicant el nom i la categoria del jugador.

3. Si disposeu de signatura digital, podeu omplir els camps directament del document i inserir el vostre ID digital. Una vegada totalment emplenat, podeu “clicar” la icona del correu electrònic, i s’enviarà directament a la bústia del club. Nomes caldrà escriure a l’e-mail el nom i la categoria del jugador.

A banda us comuniquem que a les reunions informatives disposarem de còpies impreses d’aquest document.

Per tal de tramitar la fitxa federativa, caldrà adjuntar a la butlletà d’inscripció el justificant de l’ingrès de la primera quota.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que tingueu.

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.