EL PREINFANTIL MASCULÍ ACABA SISÈ EN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA.

El Cifec-AB Vendrell competeix a un gran nivell davant rivals d’entitat.

 Aquest passat cap de setmana es va disputar a Solsona, el Campionat de Catalunya Preinfantil Masculí, prenent part del mateix l’equip Cifec-AB Vendrell. Els vendrellencs van acabar en la sisena posició del campionat, jugant a un gran nivell davant rivals de molta entitat i demostrant que podrien competir a la categoria A1 de Barcelona.

Dissabte al matí, els taronges jugaven el partit de quarts de final davant el favorit i campió de Barcelona el Santfeliuenc, cedint per 85-72, després de jugar un gran segon temps, remuntant un resultat advers. La derrota els enviava ha jugar de la cinquena a la vuitena plaça. Per la tarda, els del Baix Penedès, superaven per un ampli 80-64 a l’Escola Bàsquet Girona, que els classificava per jugar per la cinquena plaça del campionat.

Diumenge al matí, els vendrellencs perdien la cinquena plaça al caure per 61-72 davant l’Escolapies Figueres, en un partit que podien haver guanyat, però, que al final es va escapar. Per tant, els del Vendrell van quedar sisens classificats en el Campionat de Catalunya. Un nou èxit del bàsquet base taronja, que demostra la feina ben feta que s’està realitzant des de l’entitat vendrellenca.

preinfantil 2

Aquesta entrada ha esta publicada en Equips, jugadors i jugadores. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.