Celebració de la IX Festa de les Escoles Bastoneres

El passat dia 12 de maig de 2017 a la Avda. de la Catedral se celebrà la IX Festa de les Escoles Bastoneres de Primària, participants 15 escoles amb 530 nens i nenes picant bastons, a les 15h. van començar arribar escoles amb els seus tutors, a la plaça, estava tot a punt, cada escola tenia el seu lloc, també cada escola tenia les aigües preparades en el seu punt de trobada. Les aigües com l’any passat, són una donació del Grup Hotel Cotton House, un benefactor en aquest Festival.
Vam comptar amb la Vicepresidenta del Districte Sra. Maria José Arteaga, en nom de la Sra. Regidora Gala Pins, que una vegada finalitzada la demostració del que hi havien après durant el curs del Ball de Bastons va fer l’entrega de record de la Festa als tutors de les Escoles.
Aquest any el Cap de colla dels Bastoners del Raval fa fer una corografia per ballar les escoles que participaven, amb la música del Ball Sionenc, va ser el ball comú que es realitzà com a cloenda.
Una vegada lliurats els records es va donar berenar a tots els balladors de Bastons.
La Avda. de la Catedral estava plena entre els alumnes, tutors, pares, familiars i els monitors que imparteixen els tallers del Ball de Bastons.

DSCF5197DSCF520020170512_152624La tarda va ser molt caloDSCF5219DSCF5204DSCF5207rosa.record escoles 2017

Van ballar amb musica en directe i CD, segons la escola.

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Festa de les escoles Bastoneres de Primària, Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *