Festa Major 2023

Ja tenim aquí la Festa Major de Gràcia de l’any 2023 (del dimarts 15 al dimarts 22 d’agost, aquest últim dia serà el de desmuntatge)

En aquesta noticia us facilitem el detall del programa del nostre carrer


Si algu vol el format paper, podeu passar a recollir-lo pel carrer i us l’entregarem. Podeu demanar els que necessiteu i us els entregarem mentre en tinguem.
Passem a informar del que estem preparant per fer la Festa Major:

DIES, HORES I LLOC TROBADES GUARNIT

Sabeu que continuem trobant-nos els dimarts i els divendres per les tardes de 17 a 20 hores i els dijous pels matins de 10 a 13 hores.
Ara ja hem anant afegint tots els dissabtes tarda i diumenges de juliol i des del darrer cap de setmana de juliol (29- 30), podem treballar ja al nostre carrer si és necessari (ja que aquests cap de setmana es tanquen els carrers) i ens trobaríem a partir de les 10 del matí en endavant tots aquests dos dies. Podeu venir quan us vagi bé d’horari i el punt de trobada serà sempre a Fraternitat entre c/Tordera i c/Josep Torres i depenent de la feina, ens repartiríem entre el local de guarnit i Fraternitat de baix.

Qui vulgui pot portar carmanyola, ja que alguns ens quedarem a dinar al carrer.

A partir del 5 d’agost, que ja es poden tancar tots els carrers de guarnit tots els dies, les trobades serien a Fraternitat, des del 5 d’agost fins el dia 14. L’horari seria pels dies 5, 6 i 12 i 13 des de les 10 del matí en endavant i pels dies 7, 8, 9, 10 i 11 des de les 11 del matí en endavant.

Recordeu que el dia 14 es treballarà tot el dia i tota la nit fins poder
donar per acabat el carrer i poder tirar la traca.

Des d’aqui volem agrair a tots els col·laboradors i
col·laboradores que ens estan ajudant tant en portar material pel guarnit com els que venen al local els dies i en l’horari que podeu.

GRACIES A TOTS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor