Activitats FM 2023

I ara ja us passem a informar de les activitats que el nostre carrer ha pensat fer durant els dies de Festa Major, dins de les nostres possibilitats i que desitgem a tots vosaltres us agradin.

PRODUCTES FESTA MAJOR

Com ja vàrem fer l’any passat, el nostre carrer vendrà samarretes
de màniga curta i tirants. Enguany el color de la samarreta és negra.

Ja ho hem dit cada any que els preus de tots els productes estan unificats per la Fundació Festa Major de Gràcia, és a dir, que tots els carrers han de tenir el mateix preu. Aquesta venta dona a tots els carrers un ingrés i en el nostre cas és pràcticament l’únic ja que no tenim barra de bar, i és per això que si heu de comprar-ne, feu-ho al nostre carrer, ja que és una manera també de col·laborar en el manteniment de la nostra associació dins la Festa Major. Perquè
no us quedeu sense, podeu començar-ho a encarregar-ne al Josep Marco.

Ho podeu deixar encarregat i pagat o només encarregat, però us volem advertir que tota samarreta o producte no pagat abans del 17 d’agost es posarà a la venda. Ho tindrem tot físicament a partir del
dijous 10 d’agost perquè ho pugueu adquirir.

Igualment volem recordar que si en voleu d’anys
anteriors també en tenim. Si us interessa, pregunteu i mirarem de buscar la talla que necessiteu i de l’any que vulgueu (sempre i quan en tinguem).

Us volem comentar un parell de coses referent als productes de Festa Major.

A part de les samarretes que Fundació fa quedar-se a cada carrer, la venda d’altres productes ho farem d’acord amb el que Fundació ens faci arribar. Es vendran xapes de cava, imants,bosses de tela, penjolls pels gots, mocadors i fins i tot ventalls amb el motiu de Festa Major d’enguany.

I finalment recordar que, com a normativa manada per Fundació i que afecta a tots els carrers i places, durant tots els dies de Festa Major i posteriors activitats, els gots utilitzats en el carrer han de ser obligatòriament els de plàstic reutilitzables i que porten el logo
de la Festa Major d’enguany o d’un any anterior.Aquests gots tindran un cost d’un euro a retornar quan el got sigui retornat i no es podran fer servir els anteriors de plàstic tou que es llençaven.

Si algú el vol tenir de record, lògicament se’l pot quedar i per una posterior consumició haurà de comprar un altre al no haver-lo retornat.

També recordar-vos que els programes que Fundació entrega als carrers es cobraran a 1€ i només es trobaran als espais de Fundació i places o carrers guarnits.

SOPAR FESTA MAJOR

La festa major comença el dia 15 i acaba el dia 22. A banda de
què tots els vespres (com podreu veure en el programa) tenim activitats, els sopars de carmanyola es continuaran fent, exceptuant el dissabte 19 d’agost que hi haurà el sopar de Festa Major.

L’Associació posa la “vaixella, coberteria i cristalleria de Festa Major” amb el següent menú:

Primer

AMANIDA DE PASTA

Segon a triar

BACALLÀ A LA LLAUNA O GALTA AL FORNPOSTRE

AIGUA

2 REFRESCS o 2 GOTS de CERVESA o 2 CLARETES o VI o CAVA
(per persona i a escollir al moment d’inscriure’s)
PA I CAFÈ
LICORS VARIATS (segons existència)

Import proposat 25 € + 1€ del got (aquest euro serà abonat si es retorna el got) o sigui en total 26€ i podeu fer les reserves a partir de la rebuda del butlletí i fins el dia 11 d’agost, abonant tot l’import a qualsevol membre de la Junta o en el taller de Fraternitat 24 o en el local de Milà i Fontanals, 4-6, escollint el segon plat que preferiu així com el beure. Per la capacitat del carrer amb el guarnit fet, les places són limitades.

Ens agradaria que no hi faltéssiu, ja que serà un bon moment de retrobament i poder fer gresca.

En aquest sopar en concret no haureu de portar absolutament res de vaixella o menjar, només la gana.

L’hora del sopar serà a les 22 hores

US ESPEREM

 

SOPARS DIES FESTA MAJOR

Com hem vingut fent tots els anys, els dies de Festa Major o sigui des del dilluns 15 fins el diumenge 21 cada nit farem sopar de carmanyola o sigui que podeu fer-nos companyia quan vulgueu. Les taules les començarem a posar a partir de les 21:30 hores.

L’únic dia que no es farà serà el dissabte 19 ja que és el dia que fem el Sopar de Festa Major.

TALLERS FESTA MAJOR

Com podreu veure en el programa es fan diferents tallers on us convidem a tots perquè estan pensats per a totes les edats, tant
sigui per participar com per col·laborar en la seva confecció ja que nosaltres sempre estem oberts a noves incorporacions. No dubteu en oferir-vos si voleu.

Us esperem a tots per gaudir-ne junts i donar un cop d’ànim a les persones que els preparen. Consulteu el programa perquè hi ha algunes activitats o jocs que tenen inscripció i places limitades.

També us animen a participar el dilluns 21 a la Gimcana que es durà a terme per la majoria de carrers i places guarnits com també per alguns espais del barri, amb diferents proves a cadascú d’ells. Són
equips de 5 persones i les inscripcions es fan al local de la Fundació Privada de Festa Major, al carrer Alzina, 7-9.

DESGUARNIMENT

Ho diem cada any però ho volem tornar a repetir. Fer un guarnit de carrer és llarg i laboriós i a la recta final es passen molts nervis.

Agraïm tota la col·laboració i comprensió de tots vosaltres i us demanem que igual que podeu venir tots els dies d’abans i de durant la Festa Major, us demanem que els que pugueu, també vingueu el dimarts 22 que és el dia de desguarnir.

Estarem a partir de les 10 del matí. Tothom que durant la Festa Major sàpiga que pot venir, agrairem que ens ho comuniqui a qualsevol membre de Junta per fer una petita llista i saber de quantes mans disposem. Recordeu que aquest dia no cal que porteu carmanyola ja que el carrer posa el dinar. Pot ser la feina no és tan agraïda com la de guarnir, però és igual de necessària per
deixar tot guardat el que es pugui aprofitar i de cara als veïns, deixar el carrer amb perfectes condicions. Gràcies altre cop.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor