Aquest any si

 

Com ja vam comentar, aquest any i si no hi ha cap contraordre, del Procicat, se celebrarà la Festa Major de Gràcia, amb algunes limitacions, per causa del cobid -19.

El que es farà serà un guarniment elevat, deixant el terra lliure i la tarima i sera més petita de la què normalment es posa. Es podran fer 3 activitats al dia i una d’elles podrà ser de música, però nosaltres tal com ja veureu amb la programació que es detalla al Calendari, tot seran tallers.

També us informem com aniran les trobades aquests dies per anar fent el guarniment, encara no sabem com aniràn les nits i ja ens aniran informant, dia a dia, ja que com he comentat estem amb una situació de no de normalitat encara.

El que si podem informar és que el carrer tindrà una limitació de pas de la gent i que s’haurà d’omplir, un full d’assistència, per les persones que participin en els tallers. Aquest butlletí és important que us el llegiu, ja que donem més explicació i quan en sapiguem mes, anirem informant.

Gràcies per tot i esperem que puguem dur a terme una Bona Festa Major 2021 i unes bones vacances, que tots ens les mereixem.

butlleti agost 2021

 

Festa Major 2021Festa Major 2021

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor