Festa Major 2021

Abans de res, volem tornar a esmentar el nostre desig per a tots els nostres associats i associades, veïns i veïnes i amics i amigues, de què estigueu bé de salut i també volem acompanyar en el dol a tots aquells que hagin tingut la pèrdua d’algun familiar o conegut per culpa de la Covid-19.

Esperem que les vacunes de mica en mica i sense baixar la guàrdia, ens facin viure una mica més tranquils…

Des de Fundació de Festa Major i amb l’aval del Procicat, aquest any els carrers podran guarnir el sostre de tot el carrer i amb l’opció de fer entrades aèries sense cap element que toqui el terra.

Valorant els pros i contres de tot, alguns ja vacunats del tot o al 50% i prenent la base de les regles obligatòries de prevenció que hem rebut de Fundació, hem decidit participar enguany a la Festa Major i poder-nos retrobar i conviure amb la gent en l’espai de guarniments de Milà i Fontanals.

En principi iniciarem la retrobada el dia 11 de maig i serà per les tardes del dimarts i divendres de 17 a 20 hores i els matins dels dijous de 10 a 13 hores., sempre cuidant l’aforament.

El manteniment d’això o la seva ampliació a més dies, estarà supeditat sempre a la normativa que Procicat marqui en el pas del temps. Us esperem!

Consulteu les normes:  COM TORNAR A GUARNIR ALS LOCALS

LLista de material pel guarnit: full material plana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor