Piazza-Isole-Montagna (documental 56′ min.)

Versió original subtitulada en català. Quart documental de la série “Oïdes Mediterrànies” de l’associació Mapasonor. El poble, tot sovint, necessita convertir la seva vida quotidiana en expressió artística. El treball rural a les muntanyes sicilianes, esdevé instrument musical. La vida interior dels pobles del món esdevé cant espiritual. Les celebracions a les illes mediterrànies, esdevenen grups musicals. El poble, tot sovint, necessita convertir la seva vida quotidiana en expressió artística. El treball rural a les muntanyes sicilianes, esdevé instrument musical. La vida interior dels pobles del món esdevé cant espiritual. Les celebracions a les illes mediterrànies, esdevenen grups musicals.

This entry was posted in Documentals, En català, General, MÚSICA I CULTURES and tagged , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.