Encesa de llums de Nadal al Raval i Lluernes d’hivern

El dissabte dia 24 de novembre el Raval està de festa, amb l’encesa de les llums de Nadal i l’espectacle comunitari Lluernes d’hivern.
A la plaça Salvador Segui elaborà una xocolatada per tots els assistents, mentre sonava la música de l’escola de músics amb un grup de pop, després es va entrega els premis als dijous pel calendari anual de la Fundació Tot Raval.
Van participar el Bouet i la Vaqueta del Raval, amb l’acompanyament de les persones que van estar a l’encesa de les llums, fins als Jardins Rubió i Lluch a on es posava en marxa l’espectacle les Lluernes d’hivern.
Als jardins, dins de l’espectacle de Lluernes d’hivern, van participar els bastoners del Raval en petit format. Una nova experiència, ballar amb pals de ferro que després s’havien de convertir en el format d’un vaixell.
Va ser un espectacle impressionant, amb decoració de llums, relats que passaven per diferents llocs del jardí, danses, ombres una nit espectacula    r.

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Bastoners del Raval, Bouets i la Vaqueta del Raval, Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.