RAVALS 2017 #ravals

Iniciem el festival de RAVALS, un esclat de cultura de les entitats del barri, és una oportunitat de sortir al carrer, places, espais, tota la gran diversitat i riquesa que té el Raval, coordinat per la Fundació Tot Raval.

Les entitats que participant fomenten el moviment integrador de la cultura d’arreu, que estan treballant al barri del RAVAL, és una gran mostra d’art, donassa l’oportunitat a grans i joves que durant els dies 9, 10, 11 i 12 de novembre puguin gaudir i demostrar la seva qualitat als veïns i veïnes del Barri i Ciutat.

La nostra entitat participa en tres actes dels molts que realitzant durant aquests dies.

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Bastoners del Raval, Bouets i la Vaqueta del Raval, Mon Raval, Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.