VII Concurs de truites al Raval

El passat dia 23 de febrer al Raval va tornar a celebrar el VII Concurs de Truites, la participació, va ser molt alta, van participar 30 truites.

És una festa a on s’ajunten veïns i veïnes del Raval amb tot el, seu esplendor de multiculturalitat, a on s’ajunten diferents sabors, olors de les diferents espècies que elaborant, la gran creativitat dels participants.

Els premis són a la més gustosa que va ser la guanyadora la Sra. Carlota Montolio.

A la millor presentació que va ser guanyada per la Sra. Teresa Hernández.

I la millor invocació va ser un dels quatre grups d’hostaleria que participàvem, és un dels seus projectes de reinserció laboral de Impulsem amb una truita de poma.

El jurat va ser compost per la Sra. Nuria Paricio, Directora General de Barcelona Oberta, la Sra. Neus Chas responsable de la Direcció de Serveis a les Persones i al Territori del Districte, el Sr. Oscar Esteban director de la Fundació Tot Raval i el Sr. Jordi Bordas Conseller de E.R. del districte de Ciutat Vella.

Després, participants, familiars, veïns tots junts vam berenar les truites que van participar en el concurs. Fins a L’ANY QUE VE.DSCF5092concurs de truites 220170223_18400020170223_175431concurs de truites 5DSCF5100DSCF5102

Arxiu fotogràfic, Assossiació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *