Revetlla de Sant Joan

DATA: Diumenge 23 DE JUNY
HORA: 22 hores sopar de carmanyola i al voltant de les 23 hores començarem la gresca de revetlla.
Aportació Proposada: 10€.
LLOC: Carrer Fraternitat de Baix, entre c/Tordera i c/Josep Torres.


El període d’inscripció és fins el dimecres 19 de juny i per fer-ho, poseu-vos en contacte amb qualsevol membre de junta o per mail a: fraternitatdebaix@yahoo.com, deixant nom i telèfon per poder contactar amb vosaltres i poder confirmar la plaça i fer l’aportació proposada. Les places són limitades.
Com sempre fem en totes les activitats del carrer, ens trobem, els que poden, a les 18 hores per anar preparant taules i cadires i les coses per la revetlla. Posteriorment, cadascú podrà anar a casa per preparar alguna cosa per sopar i posar-se “guapos” per trobar-nos a partir de les 22 hores. De totes maneres el fet que no vingueu al sopar de carmanyola no és motiu per no apuntar-se a la revetlla que serà a les 23 hores.
Per això, tant si ja veniu al sopar de carmanyola com si només veniu a la revetlla, és necessari fer la inscripció, per tenir assegurat lloc, la coca i la copa de cava.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor