Descoberta a les Drassanes

DESCOBERTA us proposa una nova sortida matinal el diumenge 14 d’abril. Visita guiada a Les Drassanes.
Aquesta visita té per objectiu donar a conèixer, a partir d’un recorregut per l’exteriori l’interior de l’edifici, l’evolució d’aquesta joia del gòtic civil català, seu del Museu Marítim de Barcelona des de 1941, a través d’una mirada arquitectònica, històrica i social.
Les Drassanes tenen els seus orígens al segle XIII i han evolucionat fins els nostres dies, transformant-se arquitectònicament, en funció dels usos que ha hagut d’acollir al llarg de vuit segles d’història. Són, per tant, un bon testimoni de la llargai i intensa vinculació que Catalunya i Barcelona han tingut amb la Mediterrània des de l’Edat Mitjana fins a l’actualitat.

Dia de la sortida: Diumenge 14 d’abril. Visita guiada concertada a les 11 hores puntualment.

Lloc i hora trobada: C/ Milà i Fontanals , 4-6 a les 9:45 hores per sortir puntualment a les 9:55 hores i anar amb el metro línia verda fins a l’estació de Drassanes. Qui vulgui anar directament, ens podem trobar al vestíbul del Museu Marítim a les 10:30 hores i avisant a Descoberta en el moment de la inscripció.

Duració sortida: Aproximadament 1:30 hores

Aportació proposada: 8 €.

Inscripcions: A qualsevol membre de descoberta o al mail descobertaefit@yahoo.com, indicant nom i telèfon per contactar amb vosaltres i poder inscriure’s i abonar l’aportació proposada de la sortida.
Data final inscripció: dilluns 8 d’abril. Places limitades.

Ja hem anat, algunes instantanies:Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor