Activitats prenadalenques

Cap d’any 2024

Recordar-vos que ja estem preparant la celebració del cap d’any i que en el proper butlletí us informarem en què consistirà el sopar i el preu per poder-vos inscriure.

Reserveu-vos aquesta nit, si podeu, per poder estar amb nosaltres i celebrar amb alegria i xerinola el pas d’un any a l’altre.

Marató 2023

Anunciar-vos que si no hi ha cap contratemps, el proper 16 de desembre, tornarem a participar amb la Marató que fa TV3.

En el proper butlletí us informarem amb més detall, però aquesta informació és perquè estigueu assabentats d’aquesta diada i que en algun moment o altre del dissabte, vingueu a veure’ns.

LOTERIA DE NADAL

LOTERIA NACIONAL

És el numero 24.649 i el seu import és 2,50€ per butlleta i es juguen 2 euros. Si voleu per vendre entre els amics, familiars, etc. podeu demanar–nos talonaris. Cadascun consta de 50 paperetes.

GROSSA DE CAP D’ANY

Aquest any juguem 2 números en cada papereta, dels quals un d’ells és el mateix que juguem a la nacional de Nadal. Són els següents:

24.649/ 53.478

El preu de cada butlleta és de 5 euros i es juguen 2 euros a cada número. Enguany tenim menys paperetes d’aquest sorteig i per això no disposem de talonaris per repartir-vos, però sí us demanem que els que en vulgueu comprar, ho feu el més aviat possible per no quedar-vos sense.

A l’assemblea portarem els talonaris tant d’una com de l’altra, per qui vulgui comprar-ne.

NÚMEROS ONCE

Com cada any, anem recordant el fet de què si no heu dit res respecte als números del divendres, és que continueu interessats en mantenir-los d’octubre a setembre.

Com ja vàrem esmentar en el passat butlletí és una de les fonts, a part de les activitats que fem al carrer, més importants que tenim i necessitem que aquesta font continuï i si és possible que augmenti.

I també volem agrair molt a tots els que participeu en aquests números, perquè encara que sembli que 1,50 euros per setmana sigui poc, resulta que per nosaltres és un ingrés important i a qui li toca, té un premi de 30 euros.

AGRAIMENTS

Finalment volem expresar el nostre desig de que hagueu passat unes bones vacances de descans i que hagueu disfrutatde la Festa Major 2023 tant els que heu pogut pasar a veure’ns com els que ens heu vist en fotos.
I també agrair a tots els que ens heu ajudat durant l’any en el guarniment sigui per pocs dies o per molts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor