Pràctiques laborals PDC2

Aquest curs s’ha iniciat un nou projecte i els alumnes de PDC2 van a realitzar unes pràctiques laborals.

Així es posen en pràctica  diferents competències clau com la responsabilitat, l’autonomia, les habilitats socials o la resolució de problemes.

Aquesta activitat la fan en col-laboració d’entitats de la comunitat com l’escola bressol Llar d’infants, i l’escola CEE Sants Innocents o veïnat.

Room Scape Sant Jordi

Aquest any per Sant Jordi hem organitzat un Room Scape i l’hem realitzat amb els alumnes del primer i el segon cicle. Els hi ha agradat molt i tothom a col·laborat a resoldre’l. També hem pogut gaudir de dues Bibliomaltes i el repàs al llarg dels anys de la revista de l’escola el Mussol .

.

Un Sant Jordi molt dolç…

El primer cicle ha elaborat uns pastissons boníssims per a celebrar la diada. Els hi han quedat espectaculars tan de sabor com d’aspecte. Felicitats cuiners i cuneres de l’escola!

Escacs

El passat dimecres uns quants alumnes del segon cicle van poder gaudir dels coneixements d’escacs del fernando, que va venir a passar una estona amb ells.

Ha estat una gran experiència! T’esperem un altre dia!

 

Bona Pasqua, Happy Eastern, Buona Pasqua, Frohe Ostern

Ens tornem a retrobar el dimarts 19 d’abril amb les piles carregades per començar el tercer i últim trimestres. Bones vacances!

Fotos de les olimpiades

L’organització i participació a les olimpiades que vam celebrar el passat diumenge van ser tot un èxit! Tothom s’ha va passar molt bé!! Visca Gavina!

Educació sexual a l’escola

El dimarts 29 l’alumnat de PDC va participar en un taller d’educació sexual del programa “Parlem-ne, no et tallis amb Sidastudi.

Gràcies a l’Ander es va crear un ambient de confiança on l’alumnat va poder gaudir i va conèixer informació molt necessària.

OLIMPIADES 2022

PER FI ARRIBEN LES OLIMPIADES!!!!!!!!

Després dels dos anys de pandèmia tornem a dir HOLA a les Olimpiades de l’escola Gavina.

Ja les trobavem a faltar……………..però…………el proper divendres 1 d’abril estarem tots els esportistes a punt per competir amb altres escoles de Barcelona.

Es faran a les pistes esportives de la Mar Bella.

FORÇA ESPORTISTES!!!!!

Projecte Dimarts Compartits

A l’escola es dur a terme un projecte on qualsevol alumne de l’escola pot oferir un petit taller de qualsevol activitat que domini a altres companys de l’escola. Aquesta activitat es dur a terme els dimarts. De moment l’alumne Iker Zarco del PDC 1 va estrenar aquest espai amb un taller de dibuix.  A

Vaga 15 i 16 de març