Pròxima obra: “Germanes”

La segona obra que estrenem aquesta temporada és Germanes, de Carol López!

La podreu veure el dissabte, 11 de maig, a les 20 h, i el diumenge, 12 de maig, a les 18 h, a l’Escola Pia Balmes (l’entrada és pel carrer Balmes, 218).

Ja podeu comprar les entrades per Entràpolis (https://www.entrapolis.com/entrades/germanes-casal-corpus-grup-teatre) o a la taquilla el mateix dia de l’obra des d’una hora abans. Important: a taquilla no disposem de datàfon, es pot pagar només en efectiu.

Les germanes Inés, Irene i Ivonne es reuneixen amb la seva mare, el dia que enterren el pare, a la casa familiar de la seva infància. Un any després, a la mateixa casa, es retroba tota la família per l’aniversari de la mort del pare i han d’afrontar un altre entrebanc que els posa a prova.

Veurem tres germanes amb caràcters molt diferents, una mare peculiar, un fill adolescent i un príncep blau que formen una família aparentment normal, però en què tots els seus membres amaguen els seus secrets…

Descarrega el programa de mà

“Litus” a la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar

Aquest any, ens trobareu de nou a la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Pineda de Mar.

Representarem Litus el dissabte, 27 d’abril, a les 10.30 h, a la Sala Polivalent del CCR Pineda.

Fa tres mesos que en Litus es va suïcidar. En Toni, el seu germà, organitza una trobada amb els amics de sempre: en Marc, en Pau, la Laia, en Pepe i la Su. Com era la relació que tenia cadascun d’ells amb en Litus? Podran superar la seva mort?

Participació del Grup en la Revolta de les Quintes 2024

Demà, diumenge, 7 d’abril, es torna a celebrar la Diada dels Trabucaires de Gràcia i això vol dir que és dia de la representació de la Revolta de les Quintes!

Aquest any, torna a ser dirigida per la Montse Millà i, actuant, hi participen diversos socis del Grup.

L’actuació començarà a partir de les 12.15 h, a la plaça de la Vila de Gràcia.

Per si voleu repassar la història d’aquest aixecament popular de l’any 1870, o no la coneixeu, aquest enllaç del web del Districte de Gràcia ho explica: https://ajuntament.barcelona.cat/gracia/ca/noticia/gracia-reviu-la-revolta-de-les-quintes_1385602

El Grup de Teatre participa en l’acte pel Dia Mundial del Teatre de la Coordinadora de Barcelona de la FGATC

Aquest dissabte, 23 de març, participem en l’acte pel Dia Mundial del Teatre que ha organitzat la Coordinadora de Barcelona de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya al Centre Cívic Tomasa Cuevas (a partir de les 17 h, carrer Dolors Masferrer, 33-35).

Nosaltres representarem un fragment de Germanes, l’obra que estrenarem l’11 i 12 de maig.

L’entrada és gratuïta!

“M’esperaràs?” a la Sala Maremar

Aquesta setmana, bolo a Barcelona!

Aquest divendres, 15 de març, a les 20 h, representarem M’esperaràs? a la Sala Maremar. Està situada a l’Escola Bàrkeno, al passeig de la Zona Franca, 56-64.

L’entrada és gratuïta, només cal que us inscriviu en aquest enllaç: https://inscripcions.casadelrellotge.net/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=48&a=1598

4 copes, 3 amics, 2 solters i 1 ‘solomillo’

Un matrimoni feliç i ben avingut organitza una cita per al seu millor amic, un professor de literatura amb baixa autoestima i insegur amb les seves relacions sentimentals. Les coses no són sempre tan simples com poden semblar a primera vista. Hi haurà ‘match’? Girs i embolics faran d’aquest sopar un còctel molt divertit.

Pròxima obra: “Desclassificats”

La primera obra de la temporada regular és… Desclassificats, de Pere Riera.

La representarem el dissabte, 24 de febrer, a les 20 h, i el diumenge, 25 de febrer, a les 18 h. A l’Escola Pia Balmes (entrada pel carrer Balmes, 218).

Podeu comprar les entrades a Entràpolis (https://www.entrapolis.com/entrades/desclassificats-casal-corpus-grup-teatre) o a la taquilla el mateix dia de l’obra. Si opteu per aquesta segona opció, us recordem que no disposem de datàfon i, per tant, les entrades s’hauran de comprar en efectiu.

Programa de mà

Un text sobre la fragilitat humana que tracta la qüestió del poder polític i l’ètica periodística. Una prestigiosa periodista ha d’entrevistar el president del Govern, presumptament implicat en un delicte greu.

Recull de premsa:

“Consell familiar” a Vila-rodona

Ja queda poc per al primer bolo del 2024! Aquest diumenge, 21 de gener, representarem Consell familiar a Vila-rodona!

La funció forma part de la programació de la Festa Major d’hivern del municipi.

Casal de Vila-rodona, 18.30 h

La família Solé Ametllé es regeix per un sistema que ben bé es podria definir com l’eslògan d’aquella marca de mobles sueca: “Benvinguts a la república independent de casa meva”. Llibre de lleis. Eleccions a la presidència del Consell Familiar. Reunions setmanals per passar comptes. Votacions. Un dia, la filla posa en dubte aquest sistema, que van crear els seus pares quan es van casar, i proposa modernitzar-lo amb unes idees revolucionàries. Però tant el pare com la mare no estan disposats a permetre-ho.

“Cartes, carbons i estels voladors”, l’espectacle de les Carteres Reials

Demà, 2 de gener, es torna a representar l’espectacle sobre les Carteres Reials. Veniu a descobrir les aventures de l’Ona, la Sitar i l’Estel de Foc!

Està dirigit per la nostra companya Laia Guimet i hi participen diversos membres del Grup.

Serà a les 12.30 h a la plaça de la Vila de Gràcia.

 

Aprofitem per recordar-vos que el dijous, 4 de gener, arriben les Carteres Reials a Gràcia! La cavalcada començarà a les 17.30 h als Jardinets de Gràcia.