“Passat el riu” a Santa Coloma de Queralt

L’últim bolo (en principi) d’aquest any és de Passat el riu. Serà aquest diumenge, 6 de novembre, a les 19 h, a Santa Coloma de Queralt (al Teatre L’Estrella).

Estem molt contents perquè, per primera vegada, un mateix concurs ens ha seleccionat dues obres!

Així, la marató de bolos arriba al final. Han estat cinc setmanes intenses d’assajos, carregar, muntar, funció, desmuntar, descarregar…

I ja us avancem que ja en tenim alguns de confirmats per a l’any que ve!

Ens trobem en el si d’una família d’immigrants italians a Nova York que el que més estimen és el seu net i les tres “F” de la vida: Família, Fe i Fer bullir l’olla. Cada diumenge, durant 29 anys, el seu net hi va a sopar. Però els nets creixen i, en aquest cas, els canvis laborals li ofereixen emprendre una nova vida, gens compatible amb el desig dels avis, que volen mantenir la família unida (tengo famiglia).

Una comèdia entranyable, dolça i de fàcil somriure que ens farà aflorar sentiments d’emoció.

Lectura teatralitzada de l’obra “Un estiu, un adeu”

Aquest diumenge, 6 de novembre, la nostra companya Montse Millà participarà en la lectura teatralitzada de l’obra Un estiu, un adeu, de Victor M. Galindo Macario.

Es farà a les 12 h, a l’Oratori de Sant Felip Neri de Gràcia (carrer del Sol, 8).

Un homenatge a les persones que hem perdut durant la pandèmia (i fora d’ella) i als seus familiars.

“M’esperaràs?” al Centre Cívic Can Clariana Cultural dins la I Mostra de Teatre Amateur de Barcelona

Arriba l’últim bolo de l’octubre!

Aquest dissabte, 29, representarem M’esperaràs? al Centre Cívic Can Clariana Cultural (18 h).

La funció s’emmarca dins de la I Mostra de Teatre Amateur de Barcelona, organitzada per la Coordinadora de Barcelona de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.

Les entrades costen 3,5 € i es poden comprar en aquest enllaç: https://canclariana.inscripcionscc.com/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=55&a=886

“M’esperaràs?” a Olesa de Montserrat

Segon bolo de M’esperaràs? d’aquest mes d’octubre (i no serà l’últim!). En aquesta ocasió podreu veure l’obra a Olesa de Montserrat, en el marc del 38è Concurs de Teatre Amateur.

Diumenge, 16 d’octubre, a les 18 h, a la Sala UEC.

Us hi esperem!

En el següent enllaç podreu escoltar l’entrevista que Olesa Ràdio li va fer al Marc Ortiz, director de l’obra: https://www.olesaradio.cat/news/id/olesaradio_news_24?ref=wa

4 copes, 3 amics, 2 solters i 1 ‘solomillo’

Un matrimoni feliç i ben avingut organitza una cita per al seu millor amic, un professor de literatura amb baixa autoestima i insegur amb les seves relacions sentimentals. Les coses no són sempre tan simples com poden semblar a primera vista. Hi haurà ‘match’? Girs i embolics faran d’aquest sopar un còctel molt divertit.

Mostra de Teatre Amateur de Barcelona 2022

Aquesta setmana comença la primera edició de la Mostra de Teatre Amateur de Barcelona, organitzada per la Coordinadora de Barcelona de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.

Nosaltres hi participem representant M’esperaràs? el dissabte, 29 d’octubre, a les 18 h, al Centre Cívic Can Clariana Cultural.

Els altres grups de teatre que hi participen són l’Elenc Teatral JV Foix, l’Associació Teatral Ocellassos Sant Oleguer, Dinàmics Teatre, Vada Retro Teatre, Quadre Escènic Sant Medir i Magma 2011 – La Serreta.

Us animem que aneu a veure les obres i a gaudir d’uns dies ben teatrals!

“Consell familiar” a Santa Coloma de Queralt

La família Solé Ametllé està preparant les maletes per anar aquest dimecres, 12 d’octubre, al VII Concurs de Grups Amateurs de Teatre de Santa Coloma de Queralt.

Si us animeu a venir, podreu veure Consell familiar al Teatre L’Estrella (carretera de Montblanc, 21) a les 19 h.

La família Solé Ametllé es regeix per un sistema que ben bé es podria definir com l’eslògan d’aquella marca de mobles sueca: “Benvinguts a la república independent de casa meva”. Llibre de lleis. Eleccions a la presidència del Consell Familiar. Reunions setmanals per passar comptes. Votacions. Un dia, la filla posa en dubte aquest sistema, que van crear els seus pares quan es van casar, i proposa modernitzar-lo amb unes idees revolucionàries. Però tant el pare com la mare no estan disposats a permetre-ho.

“M’esperaràs?” a Gelida

Tornen en Rubén, en Jaume, la Raquel i la Pilar! El primer bolo de M’esperaràs? serà el dissabte, 8 d’octubre, a les 19 h, a la Unió Casal Gelidenc (Gelida).

Aquesta funció està dins de la programació de la segona Mostra Itinera de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.

4 copes, 3 amics, 2 solters i 1 ‘solomillo’

Un matrimoni feliç i ben avingut organitza una cita per al seu millor amic, un professor de literatura amb baixa autoestima i insegur amb les seves relacions sentimentals. Les coses no són sempre tan simples com poden semblar a primera vista. Hi haurà ‘match’? Girs i embolics faran d’aquest sopar un còctel molt divertit.

“Cinc noies i un sí” a l’Ateneu El Poblet

Torna Cinc noies i un sí! Dissabte, 17 de setembre, a les 19 h, a l’Ateneu El Poblet (carrer Nàpols, 268, Barcelona).

És el primer bolo de la temporada 2022-2023 i, a més, és especial per dos motius.

Per una banda, és una funció solidària. El que es recapti per taquilla inversa anirà destinat a l’ONG Petits detalls, una associació sense ànim de lucre que es dedica a promoure projectes de cooperació internacional a Uganda.

Per l’altra, serà l’últim bolo d’aquesta obra, quatre anys després d’estrenar-se.

Una habitació, un casament i un vestit. Un còctel que farà esclatar cinc dames d’honor disposades a confessar-ho tot!

A punt per començar la temporada 2022-2023

Cliqueu la imatge per descarregar-la

Comencem una nova temporada amb les piles carregades després de les vacances d’estiu. Per ara no us podem avançar les obres de la temporada regular, però sí que us podem anunciar els bolos que ja tenim confirmats.

4 obres, 7 bolos!

Cinc noies i un sí torna amb una funció especial per dos motius. Per una banda, el que es recapti per taquilla inversa anirà destinat a l’ONG Petits detalls. Per l’altra, serà l’últim bolo d’aquesta obra, quatre anys després d’estrenar-se.

 

M’esperaràs? comença amb els seus primers bolos amb tres a l’octubre.

I per primer cop, un mateix concurs ens ha seleccionat dues obres! Consell familiar i Passat el riu es podran veure al VII Concurs de Grups Amateurs de Teatre de Santa Coloma de Queralt.

A mesura que es vagin apropant els bolos, us anirem informant amb detall del dia, hora i lloc.