“Cinc noies i un sí” a l’Ateneu El Poblet

Torna Cinc noies i un sí! Dissabte, 17 de setembre, a les 19 h, a l’Ateneu El Poblet (carrer Nàpols, 268, Barcelona).

És el primer bolo de la temporada 2022-2023 i, a més, és especial per dos motius.

Per una banda, és una funció solidària. El que es recapti per taquilla inversa anirà destinat a l’ONG Petits detalls, una associació sense ànim de lucre que es dedica a promoure projectes de cooperació internacional a Uganda.

Per l’altra, serà l’últim bolo d’aquesta obra, quatre anys després d’estrenar-se.

Una habitació, un casament i un vestit. Un còctel que farà esclatar cinc dames d’honor disposades a confessar-ho tot!

A punt per començar la temporada 2022-2023

Cliqueu la imatge per descarregar-la

Comencem una nova temporada amb les piles carregades després de les vacances d’estiu. Per ara no us podem avançar les obres de la temporada regular, però sí que us podem anunciar els bolos que ja tenim confirmats.

4 obres, 7 bolos!

Cinc noies i un sí torna amb una funció especial per dos motius. Per una banda, el que es recapti per taquilla inversa anirà destinat a l’ONG Petits detalls. Per l’altra, serà l’últim bolo d’aquesta obra, quatre anys després d’estrenar-se.

 

M’esperaràs? comença amb els seus primers bolos amb tres a l’octubre.

I per primer cop, un mateix concurs ens ha seleccionat dues obres! Consell familiar i Passat el riu es podran veure al VII Concurs de Grups Amateurs de Teatre de Santa Coloma de Queralt.

A mesura que es vagin apropant els bolos, us anirem informant amb detall del dia, hora i lloc.

Pròxima activitat: lectura dramatitzada de “La benvinguda”

Encetem la recta final de la temporada! L’última activitat serà aquest dissabte, 11 de juny, a les 18.30 h.

Es tracta de la lectura dramatitzada de La benvinguda, de Marc Guevara Vilardell, que farem al Casal de Barri Can Carol.

L’acte s’inclou dins de la programació del Dia de l’Associacionisme Cultural 2022.

L’Anna torna d’un voluntariat amb la Tàhiya, que ha passat la frontera amagada en un cotxe. A en Xavi, aquesta situació l’agafa per sorpresa, però accepta acollir la noia fins que es resolgui la seva situació. Què en saben de la noia? Fins a quin punt són suficients les bones intencions de l’Anna portant la Tàhiya a casa seva?

Clica aquí per consultar el programa de mà.

L’Independent de Gràcia, núm. 893, ens dedica un espai a la secció de Cultura. Ho podeu consultar també al seu web: https://www.independent.cat/noticia/76843/el-casal-corpus-tanca-temporada-amb-una-lectura-a-can-carol

Pròxima obra: “Passat el riu”

Després de gairebé deu anys de les primeres representacions, torna Passat el riu! Amb aquestes noves funcions volem fer un homenatge a la gent gran, un dels col·lectius més afectats per la pandèmia de la covid.

Podreu veure l’obra el dissabte, 28 de maig, a les 20 h, i el diumenge, 29 de maig, a les 18 h, a l’Escola Pia Balmes (entrada per carrer Balmes, 218).

Les entrades ja les podeu comprar a través d’Entràpolis https://www.entrapolis.com/entrades/passat-el-riu-casal-corpus-grup-teatre o a la taquilla el mateix dia de la funció.

 

 

Ens trobem en el si d’una família d’immigrants italians a Nova York que el que més estimen és el seu net i les tres “F” de la vida: Família, Fe i Fer bullir l’olla. Cada diumenge, durant 29 anys, el seu net hi va a sopar. Però els nets creixen i, en aquest cas, els canvis laborals li ofereixen emprendre una nova vida, gens compatible amb el desig dels avis, que volen mantenir la família unida (tengo famiglia).

Una comèdia entranyable, dolça i de fàcil somriure que ens farà aflorar sentiments d’emoció.

El programa Temps de música, temps d’espectacle, de Ràdio Gràcia, va entrevistar l’Elena Cañada, directora de l’obra. Podeu escoltar-la en aquest enllaç: https://enacast.com/radiogracia/embed/podcast?id=radiogracia_podcast_1989

I L’Independent de Gràcia, núm. 891, ens va dedicar un espai a la seva secció de Cultura. Al seu web també podeu llegir la notícia: https://www.independent.cat/noticia/76586/teatre-per-homenatjar-la-gent-gran

“Cinc noies i un sí” a Ullastrell

NOVA DATA!

A causa de la covid, vam haver d’anul·lar el primer bolo que teníem previst per al 2022.

Ara, us podem anunciar que la representació de Cinc noies i un sí, a Ullastrell serà el diumenge, 22 de maig, a les 18.30 h.

La Margaret, la Julia, la Frances, la Georgia, la Brenda i en Tripp us hi esperen!

Una habitació, un casament i un vestit. Un còctel que farà esclatar cinc dames d’honor disposades a confessar-ho tot!

“Que se’n parli!” Acte de presentació dels nous Gegants de Gràcia

Avui se celebra l’acte de presentació de la nova imatge dels Gegants de Gràcia, en Pau i la Llibertat.

El Grup de Teatre, juntament amb el Centre Moral de Gràcia i el Cercle Catòlic de Gràcia, entre altres entitats gracienques, participem en la representació de Que se’n parli! Es tracta d’un text escrit pel nostre company Lluís Cuixart que explica la història d’en Pau i la Llibertat.

La direcció va a càrrec de les nostres companyes Montse Millà i Elena Cañada, amb l’ajuda de l’Oscar Roig.

Dissabte, 14 de maig, 19.30 h, plaça de la Vila de Gràcia

“Consell familiar”, a la Mostra Nacional de Teatre Amateur

Després de dos anys, torna la Mostra Nacional de Teatre Amateur a Pineda de Mar! Passat tot aquest temps, teníem moltes ganes de tornar-hi. Aquest any hi representarem Consell familiar. La família Solé Ametllé us espera el dissabte, 30 d’abril, a les 10.30 h, a la Sala Polivalent del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar.

Pròxima obra: “M’esperaràs?”

Ja tenim la primera obra de la programació regular de la temporada 2021-2022. És M’esperaràs?, de Carles Alberola.

La podreu veure el dissabte, 9 d’abril, a les 20 h, i el diumenge, 10 d’abril, a les 18 h. En aquesta ocasió, la representarem a l’Escola Pia Balmes (entrada per carrer Balmes, 218).

Les entrades les podreu comprar a la taquilla el mateix dia de l’obra des de mitja hora abans o a través del portal Entràpolis: https://www.entrapolis.com/entrades/mesperaras-casal-corpus-grup-teatre

Descarrega’t aquí el programa de mà.

 

4 copes, 3 amics, 2 solters i 1 ‘solomillo’

Un matrimoni feliç i ben avingut organitza una cita per al seu millor amic, un professor de literatura amb baixa autoestima i insegur amb les seves relacions sentimentals. Les coses no són sempre tan simples com poden semblar a primera vista. Hi haurà ‘match’? Girs i embolics faran d’aquest sopar un còctel molt divertit.

Acte del Dia Mundial del Teatre a Gràcia 2022

Diumenge, 27 de març, se celebra el Dia Mundial del Teatre!

Un dia abans, aquest dissabte, 26 de març, la Coordinadora de Barcelona de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya ha organitzat un acte per commemorar aquest dia.

Serà al Centre Cívic La Sedeta, a les 17 h, i el Grup de Teatre és un dels participants que representarà una de les escenes breus.

Us animem a venir a passar una bona estona!