Nadal 2023

Com cada any per aquestes dates, us fem arribar de les les activitats que estem preparant,i Cap d’any i no podem oblidarnos de felicitar-vos pel Nadal.

ACTIVITATS PREVISTES

A grans trets us passem a informar dels dies que durant aquest curs realitzarem alguna activitat tant del carrer com de Descoberta i les trobades pel guarnit, perquè pugueu fer les pertinents previsions a la vostra agenda.

PREPARACIÓ GUARNIT

Entre mig de setmana i de moment, ens trobarem a partir del dimarts 9 de gener, els dimarts i divendres de 17 a 20h i els dijous de 10 a 13h.
A partir del diumenge 28 de gener i fins juny cada darrer diumenge del mes ens trobarem a les 11 del matí per fer guarnit i durant tot el diumenge. A partir de juliol probablement ens trobarem tots els caps de setmana (dissabtes tarda i diumenges tot el dia).

ACTIVITATS CARRER

Dissabte 18 de novembre: es va realitzar l’Assemblea de EFiT; dissabte 31 de desembre:Cap any; dijous 4 de gener: Carteres Reials; dissabte 27 de gener: Foguerons; dissabte 9 de març: Calçotada;dimarts 23 d’abril: Sant Jordi; dissabte 4 de maig: Arrossada; diumenge 9 de juny: fideuà, dijous 23 de juny:
revetlla Sant Joan; dissabte 13 de juliol: Botifarrada

ACTIVITATS DESCOBERTA

Reserveu aquestes dates que a continuació us indiquem, però en el proper butlletí us confirmarem el lloc que es visitarà a cadascuna ja que fins passat festes no podem concretar preus:

Sortides matinals: 11 de febrer i 14 d’abril

Sortida de tot el dia amb autocar 2 de juny

LOTERIA DE NADAL

Us tornem a recordar que encara tenim loteria de Nadal i si encara no en teniu i voleu, preguem que us poseu en contacte per mail amb nosaltres per quedar dia, hora i lloc per trobar-nos i poder-la adquirir.

Es juguen 2 euros per papereta i costa 2,50 i el número és 24.649.
Referent a La Grossa, i com ja us vàrem dir, aquest any juguem menys però si encara no en teniu, pregunteu a qualsevol
membre de la junta o per mail i us indicarem com adquirir-la si encara ens en queda.

ACTIVITATS MARATÓ

Com ho veníem fent en anys anteriors, enguany també participarem amb la diada de la Marató a Gràcia a celebrar aquest any el dissabte dia 16 de desembre. La situació d’aquestes activitats pro-marató
s’instal·laran des del principi de Gran de Gràcia fins la Travessera.

L’horari serà de 10 a 19,30 hores i hi haurà diferents activitats en les que la nostra associació hi participa en diversos tallers. No us ho perdeu i veniu a visitar-nos  i a les altres associacions i participeu, si voleu, en les guardioles que es posaran a cada lloc per recollir
diners per la Marató del 2023. Gràcies per la vostra col·laboració.

Com cada any per aquestes dates, us fem arribar aquet butlletí per informar de com va anar l’assemblea, del dissabte 18 de novembre i les activitats que estem preparant, Cap d’any i no podem oblidarnos de felicitar-vos pel Nadal.

FOGUERONS

Us volem anunciar que el dissabte 27 de gener està previst celebrar els foguerons de Sa Pobla a Gràcia. Com a novetat volem indicar-vos que ho farem al carrer Fraternitat entre c/ Tordera i c/ Josep Torres, com la resta d’activitats que fem durant l’any. Les places seran limitades, segons les bosses que tinguem, i com cada any recordem que no es pot coure peix. En el proper butlletí rebreu tota la informació.

 

Calendari d’activitats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor