Descoberta al Parc de la Ciutadella

DESCOBERTA us proposa una nova sortida matinal el dissabte 30 d’abril. Visita guiada al Parc de la Ciutadella.

Segur que la majoria de nosaltres hem estat en aquest parc molts cops, però aquesta visita ens donarà a conèixer la seva història i segur que no ens decebrà..

Coneixerem la història de la Ciutadella Militar en forma d’estrella construïda per Felip V després de la Guerra de Successió, com a càstig a la ciutat de Barcelona.

També ens explicaran la història del Parc Vuitcentista de la Ciutadella que, durant molts anys, va ser l’únic parc de la ciutat, construït sobre els terrenys de l’antiga fortalesa; així com la història de la famosa Exposició Universal del 1888.

Dia de la sortida: Dissabte 30 d’abril. Visita guiada concertada a les 11 hores.

Lloc i hora trobada: C/ Milà i Fontanals , 4-6 a les 9:45 hores per sortir puntualment a les 10 hores i anar amb el bus V19 fins l’entrada al parc. Qui vulgui anar directament, el punt de trobada serà al monument Rius i Taulet (situat al Passeig Lluis Companys amb C/ Pujades) a les 10:30 hores i avisant a Descoberta en el moment de la inscripció.

Duració sortida: Aproximadament 1:30 hores

Aportació proposada: 10 €.

Inscripcions: A qualsevol membre de descoberta

o al mail descobertaefit@yahoo.com, indicant nom i telèfon per contactar amb vosaltres i poder inscriure’s i abonar l’aportació proposada de la sortida.

Data final inscripció: dissabte 23 d’abril places limitades.

NO HI FALTEU

 

Ja hem anat:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor