Informacions

Imatge de complement

LOTERIA NADAL I GROSSA

Referent a la de Nadal no ens ha tocat res, però referent a la Grossa ens ha tocat una terminació d’un dels quatre números que es jugava per papereta.

És un euro per papereta i ho podeu cobrar qualsevol dimarts o divendres de 17 a 20 hores o els dijous pel matí de 10 a 13 hores, en el local de guarnits de Milà i Fontanals, 4-6, a partir del dia 11 de gener i fins el 31 de març d’enguany.

CALÇOTADA

Recordeu la data del dissabte 5 de març que celebrarem la nostra calçotada. Esperem que les mesures, marcades per el Procicat, hagin anat bé i es pugui celebrar l’acte. Tots els detalls els tindreu en els propers butlletins.

ADREÇA FISICA O MAIL

Us volem comentar que si heu canviat d’adreça tant física com de mail, que ens informeu degudament, ja que és la nostra forma de fer-vos arribar totes les informacions que creiem oportunes i les activitats que realitzem

MARATÓ 18 DESEMBRE CARRER GRAN

Us volem agrair a tots els que vau venir a col·laborar d’una manera o altra, en aquest acte en el que la nostra associació va participar fent creps i que va a ajudar, com uns granets de sorra més, a la finalitat d’aquest any en malalties mentals.

Us informem que entre totes les activitats realitzades sota el paraigües de la 9a Festa de la Marató de TV3 a Gràcia, i encara falta alguna, s’han recaptat 3.026,80 €, dels quals, uns 2.200 €, al Carrer Gran. Gràcies a tots

I aprofitant aquestes notes informatives, volem transmetre a tots, els nostres desitjos de que hagueu passat unes bones festes de Nadal i que aquest any 2022 sigui millor que el passat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor