Foguerons

Foto de la Galeria

La nostra associació, i si el Districte ho permet a través del que dictamini el Procicat, participarà com sempre amb una fogata a la Pl. del Gato Pérez tenint els permisos corresponents que cada any ens donen. Recordeu que hem passat els foguerons del 2021 en blanc i esperem que enguany arribin a ser possibles.

Aquesta festa en el nostre barri i si tots els actes estan permesos, començarà amb la cercavila on participen bastoners, diables, etc. i acabarà amb l’encesa de la “llum” o foguera a la Pl. de la Virreina i posteriorment amb aquesta primera encesa es van encenent els focs dels carrers i places que hi participen i on es poden coure els productes mallorquins a la foguera.

Serà el proper dia 29 de gener i l’aportació Proposada es de 5 euros.

Per compartir amb nosaltres la festa caldrà que confirmeu la vostra assistència abans del 23 de gener a qualsevol membre de Junta, a Conxi Andrés, Montse Roig o al mail fraternitatdebaix@yahoo.com, deixant nom i telèfon per posar-nos en contacte amb vosaltres per confirmar la recepció del missatge i la corresponent reserva.

Enguany i com ja va ser fa dos anys, l’organització d’aquesta activitat continua oferint la bossa de menjar típic de Sa Pobla més una botifarra crua, un got de beguda (vi, cola o aigua) i el cafè. En aquesta activitat recordeu que no hi ha ni cadires ni coberts i que les places són limitades.

Al matí porten la llenya i a partir de les 18 hores estarem al carrer preparant els maons, la llenya… per què estigui tot a punt per la nit. Com ja sabeu, totes les activitats que es fan tenen una preparació i tots els que vulgueu venir a ajudar en un moment o altre ho podeu fer. Pels qui vulguin veure l’encesa de la llum, a
les 20:45 hores estarem a la Pl. de la Virreina (si l’activitat està permesa) i pels qui vulguin venir directament al fogueró del carrer, la brasa ja estarà feta a partir de les 21:00 hores quan es començaran a repartir les bosses per coure. Principalment el menjar de les bosses que ha repartit l’associació seran les primeres a coure. No es podrà coure peix.

L’organització d’aquesta festa ha indicat que s’ha d’acabar màxim la 1 de la matinada, o a la hora que estigui marcada per Procicat. Les noves normes sobre seguretat i accessibilitat que ja venen de fa dos anys, s’hauran de respectar rigorosament. Sinó es pogués dur a terme, per les restriccions, es retornaria l’aportacio proposada, que haguéssim rebut a les persones inscrites.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor