Informacions Febrer 2020

Imatge de complement

TROBADES PEL GUARNIMENT

Les trobades pel guarnit entremig de setmana continuen sent a Milà i Fontanals 4/6, les tardes de dimarts i divendres de 17 a 20 hores i els matins de dijous de 10 a 13 hores. El proper diumenge de guarnit serà el 29 de març a partir de les 11h. Com cas excepcional i per diverses circumstancies el darrer diumenge de febrer (23 de febrer) NO hi haurà trobada de guarnit. Però recordeu que seguint aquesta tònica de trobades i exceptuant la de febrer, les trobades dels darrers diumenges de mes seran:

29 de març, 26 d’abril, 31 de maig, 28 de juny. Tots aquests diumenges també a les 11 hores.

Com la trobada del 31 de maig coincideix amb la segona Pasqua i el dilluns 1 de juny és festa us confirmarem si aquesta data es mou. I finalment a partir de la de juny us anirem dient més trobades ja que estarem a un mes i poc de la Festa Major.

Els que pugueu venir qualsevol d’aquests diumenges us informem que podeu portar la carmanyola com alguns ja fan i així compartir la taula i continuar fent convivència i continuar unes poques hores fins mitja tarda.

De totes maneres i com sempre us diem, les hores que pugueu venir tant pel matí com per la tarda sempre seran positives i necessàries.

GRÀCIES COM SEMPRE PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ

CARNESTOLTES

Com ja venim fent uns anys, algunes persones de la nostra associació participaran i dins del paraigües de Fundació de Festa Major, en la rua que organitza l’Ajuntament de la Vila de Gràcia. És el proper dissabte 22 de febrer i començarà a les 17:30 hores als Jardinets de Gràcia i acabarà a la Plaça de la Vila. No us ho perdeu.

SANT JORDI

Malgrat que encara queda temps, recordeu que el dijous 23 d’abril tindrem roses i activitats tot el dia al carrer. En el proper butlletí us informarem més àmpliament, però recordeu que com venim fent cada any tots els que puguin quedar-se es farà dinar de carmanyola.

DESCOBERTA

Us informem que aquesta comissió està preparant pel 10 de maig una sortida matinal per visitar el Monestir de Sant Cugat. Us ampliarem la informació més endavant, però us ho diem perquè guardeu aquesta data a la vostra agenda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor