Noticies Juliol 2020

Imatge de complement

ACTIVITATS CARRER I DESCOBERTA

Com ja vàrem comentar a l’anterior butlletí i motivat pel COVID-19, totes les nostres activitats tant del carrer com les sortides de Descoberta continuen suspeses, esperant que en el nou curs puguem tornar a retrobarnos i compartir els actes i sortides que s’han hagut de suspendre per aquesta força major. A poc que tinguem el camí més clar us informarem.

CALÇOTADA

Malgrat ja us vàrem també dir a l’anterior butlletí, tornem a agrair la vostra col·laboració en venir a recollir el que teníem comprat i preparat, sense poderse guardar per la quantitat, per realitzar aquesta activitat tant alegre i amb tanta gent i que no va poder ferse compartida al carrer per estar a les portes del confinament. Gràcies altre cop.

COVID 19

No per posar-ho com a punt final no és menys important el que volem expressar com ja hem dit a l’apartat de Festa Major. De tot cor, tots els membres de Junta i de Descoberta volem acompanyar amb tot el nostre sentiment de dolor a tots aquells associats que hagin patit la pèrdua d’un amic o familiar i a qui ho estigui o hagi patit li desitgem i esperem una ràpida recuperació. Una abraçada per a tots i totes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor