ANEXES DE LA FESTA MAJOR

NÚMEROS PRO-FESTA MAJOR
Com cada any, us tornem a recordar que si voleu canviar o continuar amb els números, a finals de setembre ho podeu fer. Ja sabeu que no cobrem cap quota als nostres associats perquè el més important per nosaltres és la vostra col·laboració sense posar-hi un preu, però per poder fer Fes-ta Major necessitem, la subvenció que dona la Fundació Privada de Festa Major, fer les activitats que organitzem al carrer, les sortides de Descoberta o els núme-ros pro-festa major. És per això que agraïm a tots els que col·laboren amb aquesta aportació mensual ja que és una part important de la nostra economia per poder fer la Festa Major.
Si voleu canviar el número us podeu posar en contacte amb Josep Marco i ell us oferirà els que tenim disponibles.
Si no ens dieu res abans del 15 de setembre, entenem que continueu i amb el mateix número.
DESGUARNINT
Ho diem cada any però ho volem tornar a repetir. Fer un guarnit de carrer és llarg i laboriós i a la recta final es passen molts nervis. Agraïm tota la col·laboració i comprensió de tots vosaltres i us demanem que igual que podeu venir tots els dies d’abans i de durant la Festa Major, us demanem que els que pugueu, també vingueu el dijous 22 que és el dia de desguarnir.
Estarem a partir de les 10h del matí. Tothom que durant la Festa Major sàpiga que pot venir, agrairem que ens ho comuniqui a qualsevol membre de Junta per fer una petita llista i saber de quantes mans disposem. Recordeu que aquest dia no cal que porteu carmanyola ja que el carrer posa el dinar. Potser la feina no és tan agraïda com la de guarnir, però és igual de necessària per deixar tot guardat el que es pugui aprofitar i de cara als veïns, deixar el carrer en perfectes condicions.
Gràcies altre cop.
Per últim recordar que el mes de setembre estarem recuperant-nos de tot l’any i que ens tornarem a trobar el diumenge 6 d’octubre per arranjar l’espai de Milà i Fontanals 4/6 a les 11 hores.
També comunicar que en el proper butlletí de finals de setembre o primers d’octubre us podrem ja informar de dates i actes per a la propera temporada, tant de l’Associació com de Descoberta.
Si algú té fotos o vídeos d’algun acte, es poden penjar a la plana web, ens les pot fer arribar per mail i nosaltres les penjarem o les farem servir pel PowerPoint o DVD de l’assemblea.
Encara que després de la Festa Major ens anirem de vacances per carregar piles i tornar amb ganes de continuar la propera temporada, us hem de dir que ja tenim previstes activitats i tenim la confiança que ens continuareu fent costat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor