PARLEM DE LA FESTA MAJOR

Imatge de complement

PRODUCTES FESTA MAJOR
Com ja vàrem fer l’any passat, el nostre carrer vendrà samarretes tant de dona com d’home i enguany el color de la samarreta és blanca i de màniga curta o bé amb tirants entrats per qui vulgui anar amb samarreta sense mànigues.
Els preus de tots els productes estan unificats per la Fundació Privada de Festa Major, és a dir, que tots els carrers han de tenir el mateix preu. Aquesta venta dóna a tots els carrers un ingrés i en el nostre cas és pràcticament l’únic ja que no tenim barra de bar, i és per això que si heu de comprar-ne, feu-ho al nostre carrer, ja que és una manera també de col·laborar en el manteniment de la nostra associació dins la Festa Major.
Perquè no us quedeu sense, podeu començar a encarregar-ho al Josep Marco. Ho podeu deixar encarregat i pagat o només encarregat, però us volem advertir que tota samarreta o producte no pagat abans del 17 d’agost es posarà a la venda. Ho tindrem tot físicament a partir del 9 d’agost perquè ho pugueu adquirir.
Us volem comentar un parell de coses referent als productes de Festa Major:
A part de les samarretes es vendran xapes de cava, imans, bosses de tela … i cerveses artesanals amb l’etiqueta que cada carrer ha volgut dibuixar.
I finalment recordar que, com a normativa manada per Fundació i que afecta a tots els carrers i places, durant tots els dies de Festa Major i posteriors activitats, els gots utilitzats en el carrer han de ser obligatòriament els de plàstic re-utilitzables i que porten el logo de la Festa Major d’enguany o d’un any anterior; aquests gots tindran un cost d’un euro a retornar quan el got sigui retornat i no es podran fer servir els de plàstic tou que es llencen. Si algú el vol tenir de record, lògicament se’l pot quedar i per una posterior consumició haurà de comprar un altre al no haver-lo retornat.
Recordar-vos que els programes que Fundació entrega als carrers es cobraran a 1€ i només es trobaran als espais de: Fundació i places o carrers guarnits i llocs oficials.
SOPARS AL CARRER
La festa major comença el dia 15 i acaba el dia 22. A banda de què tots els vespres (com podreu veure en el programa) tenim activitats, els sopars de carmanyola que hem vingut fent els dies de festa major es continuaran fent, exceptuant el dilluns 19 d’agost que hi haurà el sopar de Festa Major.
En aquest sopar en concret no haureu de portar absolutament res, només la gana.
L’Associació posa la “vaixella, coberteria, cristalleria de Festa Major” amb el següent menú:

COCA DE XAMPINYONS I PERNIL IBÈRIC
BACALLÀ A LA CATALANA O GALTA AL FORN
GELAT
AIGUA
2 REFRESCS o 2 GOTS de CERVESA o VI o CAVA (per persona i a esco-llir al moment d’inscriure’s)
PA I CAFÈ
LICORS VARIATS (segons existència)

Enguany continuem mantenint el mateix import que l’any passat.
Import proposat 22 € + 1€ del got (aquest euro serà abonat si es retorna el got) o sigui en total 23€ i podeu fer les reserves a partir de la rebuda del butlletí i fins el dia 11 d’agost, abonant tot l’import a qualsevol membre de la Junta o en el taller de Fraternitat 24 o en el local de Milà i Fontanals 4-6,

TALLERS FESTA MAJOR

Com podreu veure en el programa es fan diferents tallers on us convidem a tots perquè estan pensats per a totes les edats, tant sigui per participar com per col·laborar en la seva confecció ja que nosaltres sempre estem oberts a noves incorporacions. No dubteu en oferir-vos si voleu. Us esperem a tots per gaudirne junts i donar un cop d’ànim a les persones que els preparen.

Consulteu el programa perquè hi ha algunes activitats o jocs que tenen inscripció i places limitades. També us animen a participar el dimecres 21 a la XV Gimcana que es durà a terme per la majoria de carrers i places guarnits com també per alguns espais del barri, amb diferents proves a cadascú d’ells. Són equips de 5 persones i les inscripcions es fan al local de la Fundació Privada de Festa Major, c/Alzina 7-9 des del 15 d’agost fins el dia 17 d’agost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor