Notes informatives

DVD de FESTA MAJOR i ACTIVITATS.
Com cada any estem preparant pel dia de l’assemblea dos DVD: un amb totes les activitats, amb la Festa Major inclosa, i un altre només amb la Festa Major. Com l’any passat el donatiu és de 5 euros per tots dos. Es podran encarregar a qualsevol membre de junta i estaran exposats el dia de l’assemblea. Si us interessa aquest o algun de més antic, el podeu encarregar el mateix dia de l’assemblea a qualsevol membre de junta o per mail a fraternitatdebaix@yahoo.com, indicant el vostre nom i telèfon per posar-nos en contacte.
NÚMEROS CECS.
Recordeu que amb el mes d’octubre també comença la campanya dels números de cecs de la nostra associació. És una gran ajuda per la nostra celebració de Festa Major i cada any més! i si no esteu apuntats a aquesta aportació, us demanem que ens ajudeu. Penseu que malgrat es cobra per mesos, l’aportació representa setmanalment 1,50€. Si hi esteu interessats, us podeu posar en contacte amb Josep Marco per dir-vos quins números resten lliures per poder escollir. Es paga per mesos i el premi va amb les dues últimes xifres de la ONCE de cada divendres.
SOPAR CAP D’ANY.
En el proper butlletí us anunciarem el menú per Cap d’any però el que sí us avancem és que la inscripció serà com la de l’any anterior.
El que volem és que vingui el nombre més gran de gent possible a la festa de cap d’any i gaudir del canvi d’any junts.
NO HI FALTEU
e

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor