NOTES INFORMATIV

MATERIAL GUARNIT
Ja hi tornem a ser com cada any demanen material pel guarnit i esperem com sempre la vostra col·laboració:
*Ampolles de plàstic grans
*Garrafes de plàstic d’aigua
*Plàstics de fruites de colors i negres
*Anelles de plàstic de les que uneixen les llaunes de refresc de 6 amb 6
On es poden deixar aquests elements:
-El lloc on veieu aquest cartell
-Comunicar per mail (fraternitatdebaix@yahoo.com), deixant un telefon i dient que teniu material per poder quedar i deixar-lo
-Una altra opció és la de portar-lo al local de guarnit a partir dels dies que co-mencem a treballar en el guarnit i que serà passat Reis. En el proper butlletí ja us informarem d’aquests dies
Gràcies per ajudar-nos
DVD,S FESTA MAJOR i ACTIVITATS.–
Com cada any estem preparant per el dia de l’assemblea dos DVD,S: un amb totes les activitats amb la Festa Major inclosa i un altre només amb la Festa Major. Com l’any passat el donatiu es de 5 euros per tots dos. Es podran encarregar a qualsevol membre de junta i estaran exposats el sopar de l’assemblea. Si us interessa algun mes antic el podeu encarregar el mateix dia, també a qualsevol membre de junta, o per mail a fraternitatdebaix@yahoo.com, indicant el vostre nom i telèfon per posar-nos en contacte.
NUMEROS CECS.–
Recordeu que amb el mes d’octubre també comença la campanya dels números de cecs de la nostra associació. És una gran ajuda per la nostra celebració de Festa Major i cada any més i si no esteu apuntats a aquesta aportació us demanem que ens ajudeu. Penseu que malgrat es cobra per mesos, l’aportació representa setmanalment 1,50€. Si hi esteu interessats, us podeu posar amb contacta amb Josep Marco per dir-vos quins números res-ten lliures per poder escollir. Com ja hi dit abans, es paga per mesos i el premi va amb les dues últimes xifres de la ONCE del divendres.
SOPAR CAP D’ANY.–
En el proper butlletí us anunciarem el menú pel cap d’any però el que sí us avancem que l’inscripció serà com la de l’any anterior.
El que volem és que vingui el nombre més gran possible a la festa de cap d’any i gaudir del canvi d’any junts.
NO HI FALTEU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor