NOTES INFORMATIVES

SANT JORDI.-
Us volem comunicar que enguany tornem a celebrar en el carrer la diada de Sant Jordi, tancant el tros del nostre carrer el proper diumenge 23 d’abril (Sant Jordi) de 9,00 fins el vespre i com aquest dia, encara que sigui diumenge, ens dona a tots un sentit de festa, apart de vendre roses, hem organitzat diverses activitats pensades per a tothom, tant pel matí com per la tarda:
Des de les 9.00 estarem al carrer preparant roses i muntant la parada, farem creps, i diferents tallers i activitats, del que properament us informarem. Per descomptat al migdia es farà en el carrer dinar de carmanyola sobre les 14,30 hores, per tot aquell que pugui venir i compartir amb tots nosaltres l’alegria d’aquesta diada tant nostra. Per saber els horaris de cada activitat o taller, pròximament penjarem a la nostra plana, així com s’enviarà per via mail, la graella d’horaris de cadascuna. Finalment tota la Junta voldria dir que el que mes ens agradaria és que la majoria de vosaltres poguéssiu estar amb nosaltres el major temps possible i en qualsevol franja horària.
VENDA DE ROSES DE SANT JORDI.– La rosa és un dels eixos d’aquesta festa i tots podeu venir a comprar-les al nostre carrer. I com no podem calibrar de quanta venda estem parlant i haurem comprat una quantitat limitada, tot aquell amic, associat, veí.. que vulgui una rosa i no sàpiga quan pot passar per comprar-la, la pot deixar encarregada a qualsevol membre de Junta, per no quedar-se sense. No ens falleu i vingueu: mati, migdia o tarda però us volem veure a tots.
DIES TROBADA GUARNIT.- Us volem recordar els dies de la setmana que ens trobem a Milà i Fontanals 4/6 per anar preparant el guarnit: dimecres i divendres de 17 hores a 20 hores . Dijous pels matins de 10 a 13 hores. (sempre i quan no siguin festius alguns d’aquests tres dies) Així com també el diumenge 26 de març a partir de les 11 hores i com sempre, es pot portar el menjar i dinar plegats.
ACTIVITATS.– Recordem altre cop els dies que tenim actes al carrer: dissabte 6 de maig arrossada, divendres 23 de juny l revetlla i diumenge 9 de juliol botifarrada o sigui que reserveu en el possible aquestes dades.
DESCOBERTA.– Els membres de Descoberta informen que el diumenge 21 de maig farem la sortida anual de tot el dia amb autocar. Possiblement la sortida serà a dos castells de Lleida. En proper butlletí confirmarem totes les dades necessàries tant pel lloc d’anada com per la inscripció. Apunteu-vos la data per poder gaudir d’aquesta sortida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor