Notes informatives

CENS.– Recordeu que el dia 31 de gener acabava la recepció dels documents per renovar el cens i la protecció de dades e imatge. Gracies a la vostra col.laboració.
TROBADES PEL GUARNIMENT.– Les trobades pel guarnit a Milà i Fontanals 4/6 entremig de setmana seran a partir d’aquest mes, les tardes de dimecres i divendres de 17 a 20 hores i els matins de dijous de 10 a 13 hores i recordeu la ja anunciada a l’anterior butlletí del darrer diumenge de mes i que el proper serà el 26 de febrer. Tingueu en compte que els actes del bicentenari de la Festa Major comencen el mes de maig amb la presentació del cartell i és molt important que tothom i dins de la seva mida, hi participi en aquesta celebració especial.
DESCOBERTA.– Reserveu-vos la data del diumenge 2 d’abril ja que es farà una sortida matinal. En el proper butlletí informarem de lloc i horari.
SANT JORDI.– Recordeu que el diumenge 23 d’abril tindrem roses i activitats tot el dia al carrer. En el proper butlletí us informarem mes àmpliament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor