Altres informacions

SANT JORDI
Us volem comunicar que enguany tornem a celebrar en el carrer la diada de Sant Jordi, tancant el tros del nostre carrer el proper dissabte 23 d’abril (Sant Jordi) de 8,30  fins el vespre i com aquest dia, encara que sigui dissabte, ens dona a tots un sentit de festa, apart de les roses, hem organitzat diverses activitats pensades per a tothom,  tant pel matí com per la tarda:
Des de les 8,30 estarem al carrer amb roses, farem creps, tallers de titelles de dracs a càrrec d’Albert Gil, de decoració de galetes de Sant Jordi a càrrec de Núria Carritico, de teatre a càrrec de Montse Millà, conta contes infantils a càrrec de Inyaki Galve, torneig de futtis…….
i per descomptat al migdia es farà en el carrer dinar de carmanyola sobre les 14,30 hores, per tot aquell que pugui venir i compartir amb tots nosaltres l’alegria d’aquesta diada tant nostra. Per saber els horaris de cada activitat, pròximament penjarem a la nostra plana, així com s’enviarà per via mail als associats,  la graella d’horaris de cadascuna. Finalment tota la Junta voldría dir que  el que mes ens agradaria és que la majoria de vosaltres poguéssiu estar amb nosaltres el major temps possible i en  qualsevol franja horària.

DIES TROBADA GUARNIT
Us volem recordar els dies de la setmana que ens trobem a Milà i Fontanals 4/6 per anar preparant el guarnit: dimecres i divendres de 17 hores a 20 hores . Dijous pels matins de 10 a 13 hores. (sempre i quan no siguin festius alguns d’aquests tres dies) Així com també el proper diumenge 24 d’abril a partir de les 11 hores i com sempre, es pot portar el menjar i dinar plegats
ACTIVITATS
Recordem altre cop els dies de la revetlla i graellada de carn o sigui que reserveu les dates del 23 de juny per la revetlla (que enguany és dijous) i la del diumenge 10 de juliol per la graellada.
DESCOBERTA
Els membres de Descoberta informen que el diumenge 12 de juny farem la sortida anual de tot el dia amb autocar. Possiblement la sortida serà a l’Arboç per conèixer la seva Giralda particular entre altres coses. En proper butlletí informarem de totes les dades necessàries tant del lloc d’anada com per la inscripció. Apunteu-vos la data per poder gaudir d’aquesta sortida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor