Festa Major 2016

TROBADES GUARNIMENT FESTA MAJOR.
En aquestes dates ja hem de començar a pensar mes en el guarniment de Festa Major i per això tornem a fer com l’any passat de trobar-nos un diumenge al  mes al local de Milà i Fontanals, 4.  El primer diumenge de trobada serà el dia 31 de gener a partir de les 11 hores, tenint l’opció de portar carmanyola i dinar plegats i el següent mes serà el 28 de febrer i així successivament cada darrer diumenge de mes, sinó hi ha cap variació obligada i que s’avisaria amb temps suficient.
També i a partir d’aquest mes ens començarem a trobar els dijous pels matins de 10 a 13 hores,  i els dimecres i divendres  de 17 a 20 hores, sempre i quan no siguin festius. Us esperem a tots en la mida que cadascú pugui fer.  Gràcies.
MATERIAL DE FESTA MAJOR
Tothom que hagi de tirar un d’aquests elements, agrairíem que ens el feu arribar pel seu aprofitament per al guarnit del carrer Fraternitat de Baix.
• Ampolles plàstic d’aigua de litre i mig, dos litres, etc.
• Garrafes plàstic d’aigua
• Plàstics fruites de colors
• Taps desodorant de esprai rodons
• Difusor dels desodorants de esprai
• Paper Kraft
Com podeu fer arribar aquests elements:
Passar pel local de Milà i Fontanals, 4-6 els dimecres o divendres de 17 a 20 hores o els dijous de 10 a 13 hores, sempre i quan no siguin festius.
correu electrònic:  fraternitatdebaix@yahoo.com i deixant numero telèfon per quedar com fer-lo arribar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor