Assemblea 2015

L’assemblea d’aquest any es celebrarà el proper dissabte 28 de novembre, tal com us informem en el full que farem arribar pel mail des de fratenitatdebaix@yahoo.com
Enguany és la quinzena assemblea d’EFiT i el seu catorzè aniversari com associació.
Com continuem gaudint del local de Milà i Fontanals, on fem part del decorat amb el vistiplau de la Fundació, continuem aprofitant aquesta oportunitat per fer l’assemblea.
ADREÇA: C. Milà i Fontanals, núm. 4-6 . (antic col·legi Al·leluia)
HORA: En primera convocatòria a les 20,30 hores i en segona a les 21,00 hores.
Després de l’assemblea i al voltant de les 22,30 hores (més o menys), hi haurà com cada any el sopar pels qui hagin confirmat la seva assistència. També serà amb un plat cuinat…
Inscripció del sopar és manté en 16,00 € per persona. Recordem que tota persona no associada a EFiT i que pot venir a qualsevol activitat que faci l’associació, com pot ser aquest sopar, no pot assistir a l’assemblea ja que és un acte reservat per llei als associats. Com cada any i per aquest àpat, l’associació ho posa tot: plats, beguda (des de l’aigua, el vi o refresc i el cava), pa, el pica-pica, el segon calent, els postres i el cafè i algun licor. Vosaltres només heu de portar la gana.
La data límit per inscriure’s a aquest sopar és el diumenge 22 de novembre.  La pre-inscripció serà de 5 euros.
Per fer la reserva us podeu adreçar: a qualsevol membre de junta, o per mail a fraternitatdebaix@yahoo.com, indicant el vostre nom i telèfon per posar-nos en contacte i fer la confirmació de reserva.
Per mail apart us farem arribar l’ordre del dia.
Recordeu que si canvieu de adreça electrònica o de correu tradicional, aviseu per poder fer el canvi perquè la informació sempre us arribí.
També indicar que aquest any en el sopar d’assemblea es pot escollir entre dos plats:
                                   Sípia amb mandonguilles
                                                         o
                             Cuixetes de pollastre amb guarnició

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor