Notes informatives

DESCOBERTA.– A l’anterior butlletí va sortir informació de la sortida d’aquest mes de novembre al Museu de Ceràmica la Rajoleta i Can Tinturé (Esplugues de Llobregat). Us recordem que la sortida és el dia 22 de novembre. Data límit d’inscripció el dia 13 de novembre. Hora trobada a Milà i Fontanals, 4-6 a les 8,30 per sortir a les 8,45 hores, ja que s’ha d’anar a buscar el tramvia a la Pl. Francesc Macià i posteriorment caminar uns 10 minuts, hora de la visita 10,45h i la durada de la visita és d’unes 2 hores. S’ha de porta la targeta TMB. Recordeu que aquesta sortida no té cap cost però que si voleu, podeu col·laborar aportant un donatiu per               l’associació.

DVD,S FESTA MAJOR i ACTIVITATS.– Com cada any estem preparant per la seva venda en el dia de l’assemblea dos DVD,S: un amb totes les activitats amb la Festa Major inclosa i un altre només amb la Festa Major. Com l’any passat el donatiu es de 5 euros tots dos. Es podran encarregar a qualsevol membre de junta i estaran exposats el dia de l’assemblea. Si us interessa algun mes antic el podeu encarregar el mateix dia de l’assemblea a qualsevol membre de junta
FOTOS D’ACTIVITATS O DE FESTA MAJOR .– Us recordem que si teniu fotos de la Festa Major o de qualsevol altre activitat que ha fet la nostre associació les podeu penjar vosaltres mateixos a la nostra plana a baix indicada o ens ho podeu fer arribar a través del mail tant de l’associació com del de Descoberta.
TROBADES PER PREPARAR GUARNIT.– Properament s’anunciarà els dies de trobada per començar a preparar el guarnit.
MATERIAL GUARNIT.– Podeu començar a recollir ampolles grans d’aigua ja que sempre és una base per qualsevol guarnit.
SOPAR CAP D’ANY.– En el proper butlletí us anunciarem el menú pel cap d’any però el que sí us avancem que l’ inscripció serà com el de l’any anterior, malgrat que el seu cost ens augmenta cada any. Entenem que per les circumstancies econòmiques que es continuen vivint, no podem fer augments sinó que el que volem és que vingui el nombre més gran possible a la festa de cap d’any i gaudir del canvi d’any junts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor