Preparació del guarnit

Des de fa uns mesos ens estem trobant, qui pot, tots els dimecres,  dijous, divendres  i els últims diumenges de cada mes per anar preparant el guarnit. També ens trobarem el proper diumenge 28 de juny a la hora de sempre: 11 hores i fins a mitja tarda. Us volem indicar que a partirde juliol serà ja tots els dissabtes i diumenges que ens trobarem. A continuació us indiquem el que en principi la junta ha decidit convocar.
Els dimecres, dijous i divendres de juliol continuarem  amb l’horari de sempre.
Els dissabtes i diumenges de juliol seran així:
El dissabte 4 i el diumenge 5 a Milà i Fontanals, 4-6 .
El dissabte 11 a Milà i Fontanals, 4
El diumenge 12  i amb motiu de la graellada serà a Fraternitat, 24
El dissabte 18 i el diumenge 19 a Milà i Fontanals, 4 .
El dissabte 25 i el diumenge 26 a Fraternitat, 24 i segons les feines la gent s’anirà distribuint entre Fraternitat i Milà i Fontanals.
Horaris: Els dissabtes de 17,30 a 20,30 hores més o menys i els diumenges a partir de les 11 hores. A partir del diumenge 26 l’horari de trobada dels diumenges serà a les 10 hores.   Vingueu quan vingueu,  sereu sempre benvinguts
Com depenem dels permisos de tancar el carrer, us demanem que a partir del diumenge 12 (dia de la graellada) confirmeu el lloc de trobada  per si ja podem estar al carrer Fraternitat tant el dissabte 18 com el diumenge 19.
A tots els que som de junta ens agrada fer Festa Major però ja us hem dit molts cops que sense la vostra ajuda seria impossible arribar a aconseguir el carrer guarnit i com mes mans,  podem aspirar a fer mes coses en el carrer.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor