Guarnit Festa Major

Des de fa uns mesos ens estem trobant, qui pot, tots els dimecres, dijous, divendres  i els últims diumenges de cada mes per anar preparant el guarnit. També ens trobarem el proper diumenges 31 de maig  amb l’horari habitual de 11 hores fins a mitja tarda.
Pels qui no vàreu poder venir a la reunió extraordinària del 19 de maig us passem a informar una mica de la mateixa:
“Enguany i com per diferents motius personals, hem tingut varies baixes de gent que ens ajuda habitualment en el guarnit, es demana més implicació a tots els associats. El guarnit és de tots i per tots i es necessiten mans per poder fer-lo. Cadascú en el que pugui tant d’horaris quan estem en el local, com els que poden fer alguna cosa a casa o com el que pensi que no sabrà fer-ho i al venir descobreix que tot s’aprèn perquè tothom és vàlid en una feina o altra.
Tots volem un guarnit digne i passar-ho bé entremig d’aquest guarnit, que al cap i a la fí és això la finalitat de la nostra Festa Major i tota la Junta compte amb  vosaltres per aconseguir-ho.
Per això s’ha decidit en principi afegir a partir del mes de juny un diumenge més al que ja habitualment ens trobem, perquè entenem que els dies d’entremig de setmana. molta gent treballa. Seran el diumenges 14 i 28 de juny amb el mateix horari de tots els diumenges. Recordeu que podeu venir des de tot el diumenge fins a estonetes de matí i tarda i sempre sereu ben rebuts. Si sabeu els dies o diumenges que podeu venir agrairíem ens ho diguéssiu per poder distribuir la feina i si desprès us surt un contratemps i no podeu venir, us demanem que encara que sigui amb un SMS o whats, ens ho digueu també.”
Gràcies a tots perquè sabem que podem comptar amb vosaltres. Sou fantàstics!!!
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Un projecte de:
Forma part de:
En col·laboració amb:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor